- Poruka
- 94.251
Ne djeluje mi poznato. Volim Jack Blacka.
Ceo film je promocija za album.
Slika me podsetila na jednu smesnu sliku, probacu da je iskopam na netu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne djeluje mi poznato. Volim Jack Blacka.
Varao me sa tobom unapred!Herojka pamtim od prvih meseci. Razmenjivali valjda ovaj smajliiz poruke u poruku.
![]()
Pazi ovo dvoje, koja gostoljubivost, ili da bolje kažem, koje iskustvo.![]()

Nisam to ja bio.Pa ti si se raspravljao sa ženama tad
Hoćeš reći da vam duže traje odnos u odnosu na Lo i njega ?Herojka pamtim od prvih meseci. Razmenjivali valjda ovaj smajliiz poruke u poruku.
![]()

Čestitke i od meneeeHvala na čestitkama, nešto me zeza citiranje, ali vam u svakom slučaju uždravljam na bogougodan način, kako se od mene i očekuje
https://i.postimg.cc/T3Rrndxm/1000052642.jpg

Ne smem, ne znam da li biste burno reagovaleJe l' ovo znači da Pepu i mene ne smiješ da pitaš ?![]()

Jesi, kad zasereš pobegneš kod nas na samce da te ne nađu i dok se malo situacija ne smiriNisam to ja bio.![]()

Moje srce više nikada neće biti jedno!Hoćeš reći da vam duže traje odnos u odnosu na Lo i njega ?![]()
Što fali slici? Baš je zgodna!Čestitke i od meneeeSamo slika je pomalo nebogoUDna
![]()

Oprostićemo joj malo oduška.Čestitke i od meneeeSamo slika je pomalo nebogoUDna
![]()

Znači da smo ti utjerale strah u kostiNe smem, ne znam da li biste burno reagovale![]()

Zato se ne sećam...
HvalaČestitke i od meneeeSamo slika je pomalo nebogoUDna
![]()

Koliko to vas (Tamburiksa) ima? Pa ti se ničeg ne sjećaš.Nisam to ja bio.![]()
Bila nam 7. novembra joj, zaboravila sam je!Osladila ti se višnja vidim
Kad vam je godišnjica, da proslavimo?![]()

Škorpija steBila nam 7. novembra joj, zaboravila sam je!![]()
![]()
Srećna nam godišnjica, SrPoljuPeeeeeee!!?!1!
Ja sa tem nem ništaSrećna nam godišnjica, SrPoljuPeeeeeee!!?!1!
@Heroj.Ulice ne stavljaj mu srca!Herojka pamtim od prvih meseci. Razmenjivali valjda ovaj smajliiz poruke u poruku.
![]()

Ne ljubomoriši
Pa se ovde vraćate u sitne sate i krivite mene i jastuk.Još mene nagovorili da se registrujem
Hjoo kakve tamo derneke imamo kad ovdje kažemo da idemo spavati![]()