Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 30.241
Bebo, ako ti se muž ikad ovdje registrira, prepoznat ćemo ga kao Michael Douglasa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Preterivanje ni žene ni muškarce ne odradi dobro. Testirao na oba pola.A vidiš kako je i to naopako, žene alkohol odradi kontra, dok mužjaci zakažu uglavnom![]()
Želimo detalje onog nekog sastava iz srpskog, ako sam dobro shvatila onaj tvoj jedan post.Nemušti mi kao №1.![]()

2-3 poruke si ispisao dok nisi skontao (ja i dalje ne znam šta si napisao nemoguće je dešifrovati te 2-3 ruske porukeSpace bar taster me zeza, jer se prevlačenjem njega menjaju jezici, a meni 4-5 tastatura u opticaju. Tu opciju sam jutros promenio kad sam video one poruke.![]()

Da...Da me u zatvor smjestiš
Ne smijem!

Nama ne treba alkohol da bismo oslobođeno pisaliJa ne vidim posebnu razliku između našeg dnevnog pisanja i onog od sinoć![]()
Jao, sad sam taj stavila a nisam videla da si predložila istiA možeš to spojiti i s ovim koji već imaš.
Pogledajte prilog 1818180
Doduše, ovo je mač, ali i tu je riječ o preciznom gađanju.
Testirao na oba pola.![]()

Zaspala sa neotvorenom flašom u ruciLegenda kaže da @Pepeljuginazlapolusestra i dalje traži način kako da otvori bočicu kupinovog vina.![]()

Joj, predobro. Me like!Jao, sad sam taj stavila a nisam videla da si predložila isti

Sad krenula i ja da ga pitam hahahahahaja
Videh i to.Želimo detalje onog nekog sastava iz srpskog, ako sam dobro shvatila onaj tvoj jedan post.![]()
Ja samo bič mogu da metnem!Sad jedna od vas da stavi i s pištoljem, kako smo krenuli.![]()

Baš sam bio oduzet pola sata-sat. Ne sećam se šta je ono.2-3 poruke si ispisao dok nisi skontao (ja i dalje ne znam šta si napisao nemoguće je dešifrovati te 2-3 ruske poruke) pa si se bacio na ćirilicu, pa na dlakavu latinicu, pa na šišanu!
![]()

Čuj njega, vidio, kao da je nekog trećeg čitao, a ne sebe.Videh i to.![]()
Zbog nje sam sinoć imao utisak da nas 10 ovde pije. Jutros gledam, niko nije pio nego je ona otvarala flašu na 10 strana.Legenda kaže da @Pepeljuginazlapolusestra i dalje traži način kako da otvori bočicu kupinovog vina.![]()
Michael Douglas doesn't like this.Ipak ništa bez Banderasa![]()
Ja nisam ni čitala nazad poruke hahahahahaha jesam bila dobra?Zbog nje sam sinoć imao utisak da nas 10 ovde pije. Jutros gledam, niko nije pio nego je ona otvarala flašu na 10 strana.![]()
Legendaaaa!Zbog nje sam sinoć imao utisak da nas 10 ovde pije. Jutros gledam, niko nije pio nego je ona otvarala flašu na 10 strana.![]()