Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 8.569
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
хвалааа

наврнооооNek' si ti meni doš'o, pa makar i na kratko
Navrni ponovo![]()

Jesi li ti spavao??Dobro jutro!![]()
Će si najebemoŠta kažu Novosti?![]()
Naravno.Jesi li ti spavao??
Znači sve po starom.Će si najebemo
50 stranica ste ispisali od sinoć![]()

Previše ja zabušavam sa čitanjem i pisanjem na svojoj temi![]()
Vrše poslednje pripreme
Šta pijuckaš večeras, jesi kupila popijeno?![]()
I ja sad došla nema nikoga, sama pišem, sama odgovaram!![]()

Kad su tebi sve uključene...Šta je ovo, mati mila, 129 notifikacija
Da šta ne propustimKad su tebi sve uključene...![]()

Nisam, posle ručka ću, ne znam šta da uzmem![]()

Kaži kako je dobra ideja!
To neka nam bude sledeća tematska žurka, tinder hot dop blok sa kačenjem prepiski ovde!
Ili, jedne nedelje neko od nas kači hot dop blok, drge nedelje drugi i tako redom do nove godine u ponoć!![]()

Jaoj mi danas pijemo!
Izvrsili ste subminalni uticaj na mene. Jer se nisam setila, ali sam popila vino. U cilju djelomicne eutanazije svesti posto me boli glava. A i podvarak sam morala da zavrsavam vise, omg.
Znaci vino, tusiranje, posto me boli i sve ostalo. Piling u svrhu masaze. I pod pokrivac kao da je ponoc najmanje.
Sad cu da vidim u kakvim ste agregatno debatnim stanjima!
Danas sam otkrila da mogu da uhvatim rep napokon.
I vodila sam macku na krovnu terasu posle nemam pojma, dva meseca. Jer prosli put je komsija **** da ce da mu ulete dlake i zaboravila sam kljuc zbog toga. Nisam ga jos napravila, ali je bilo otvoreno.
Takodje kupila sam jos dve haljinice po 200 din kod Silvane i dobre su mi. Ali nije otvorila novi dzak sa stvarima.
Ne kontam danas fazon nista nisam radila, ali sam bzvz i osecam se umorno.
Trazili smo kratko okvir za naocare za cerku i za mene za citanje i nismo bas nasli. Naocare cak i za sunce mene ugl samo traumiraju.
![]()