Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako me ta pjesma dira! A teška sam na emocije inače. Još kad sam je davno čula kad ju je pjevao mali Marko Bošnjak, lila sam suze kao da se s dušom rastajem. 🤣
Kad sam gledala film, tačno pola ljudi u punoj dvorani se okrenulo ka meni, gledali me i slušali kako plačem :) iznijeli me iz kina, ko ranjena.

Kad sam gledala film, tačno pola ljudi u punoj dvorani se okrenulo ka meni, gledali me i slušali kako plačem :) iznijeli me iz kina, ko ranjena.
I mene je taj film rasplakao, isto kao i Jorgovani. A ne znam ni sama zašto. :dash:

Da naglasim da rijetko plačem i inače 🤣
Pa mi je tek misterija šta je u tim filmovima :tiganj:

Lepo je doći u svoju čaršiju!
Zbog njega sam pisala Milanu Vasiću, Milan otpjevao jednu njegovu, bolje nego Aldin! I ovaj ga natjerao da skloni sa YT, i ja fino sjednem i napišem poruku Vasiću da želim da imam taj video :D
Ova pjesma!

I mene je taj film rasplakao, isto kao i Jorgovani. A ne znam ni sama zašto. :dash:

Da naglasim da rijetko plačem i inače 🤣
Pa mi je tek misterija šta je u tim filmovima :tiganj:
Dobro, ja plačem minimalno jednom dnevno. Zbog mame najčešće, naglo i prerano je izgubila, a onda zbog bolesnih ako pročitam, nesrećnih, siromašnih, gladnih, bolesnih, zbog maca, psića lutalica, zbog pčela, zbog nasukanih kitova, zbog ratova, zbog zgaženih mrava, zbog uvelog cvijeća, zbog...

Dobro, ja plačem minimalno jednom dnevno. Zbog mame najčešće, naglo i prerano je izgubila, a onda zbog bolesnih ako pročitam, nesrećnih, siromašnih, gladnih, bolesnih, zbog maca, psića lutalica, zbog pčela, zbog nasukanih kitova, zbog ratova, zbog zgaženih mrava, zbog uvelog cvijeća, zbog...
Mo u Ribama. :heart:

Ja vrlo teško i rijetko, i nikad pred drugima. Previše mi je to intimno.
Pa se sama iznenadim akd me tako dirne iznebuha pjesma ili film. Gotovo da me to ljuti. :ljutka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back