Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.802
Vi se napili, ja se rasplakala, e pa neće moći tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si tvrdoglava... gde ti flašica?Vi se napili, ja se rasplakala, e pa neće moći tako.
Kako me ta pjesma dira! A teška sam na emocije inače. Još kad sam je davno čula kad ju je pjevao mali Marko Bošnjak, lila sam suze kao da se s dušom rastajem.
Kad sam gledala film, tačno pola ljudi u punoj dvorani se okrenulo ka meni, gledali me i slušali kako plačemKako me ta pjesma dira! A teška sam na emocije inače. Još kad sam je davno čula kad ju je pjevao mali Marko Bošnjak, lila sam suze kao da se s dušom rastajem.![]()
iznijeli me iz kina, ko ranjena.I mene je taj film rasplakao, isto kao i Jorgovani. A ne znam ni sama zašto.Kad sam gledala film, tačno pola ljudi u punoj dvorani se okrenulo ka meni, gledali me i slušali kako plačemiznijeli me iz kina, ko ranjena.

Auh.
Zbog njega sam pisala Milanu Vasiću, Milan otpjevao jednu njegovu, bolje nego Aldin! I ovaj ga natjerao da skloni sa YT, i ja fino sjednem i napišem poruku Vasiću da želim da imam taj videoLepo je doći u svoju čaršiju!

Dobro, ja plačem minimalno jednom dnevno. Zbog mame najčešće, naglo i prerano je izgubila, a onda zbog bolesnih ako pročitam, nesrećnih, siromašnih, gladnih, bolesnih, zbog maca, psića lutalica, zbog pčela, zbog nasukanih kitova, zbog ratova, zbog zgaženih mrava, zbog uvelog cvijeća, zbog...I mene je taj film rasplakao, isto kao i Jorgovani. A ne znam ni sama zašto.
Da naglasim da rijetko plačem i inače
Pa mi je tek misterija šta je u tim filmovima![]()
Skok sa terase na pločnik!Zbog njega sam pisala Milanu Vasiću, Milan otpjevao jednu njegovu, bolje nego Aldin! I ovaj ga natjerao da skloni sa YT, i ja fino sjednem i napišem poruku Vasiću da želim da imam taj video
Ova pjesma!

Mo u Ribama.Dobro, ja plačem minimalno jednom dnevno. Zbog mame najčešće, naglo i prerano je izgubila, a onda zbog bolesnih ako pročitam, nesrećnih, siromašnih, gladnih, bolesnih, zbog maca, psića lutalica, zbog pčela, zbog nasukanih kitova, zbog ratova, zbog zgaženih mrava, zbog uvelog cvijeća, zbog...

Srećna Nova godinaSrećna nova godina!![]()
![]()

Oćeš da te prska osuđenica?Prolij se po meni, budi sve šta želim...
![]()

Moram oglas da napravim za tebe!!Sveeeeeeeee
![]()