Serpenti
Poznat
- Poruka
- 7.878
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vreme je ono što i utiče da li ću čitati pročitano.Ni ja nisam imala nikadali trudim se da se učim strpljenju ako nađem vremena, trebaće mi i u životu
![]()
![]()
Ovde se vrlo brzo popravlja raspoloženjeHvala, pridruzicu se kad budem raspolozenija![]()

Nije mi prvi put.![]()
Ja sam bar odspavala 3-4 sata, a ti.. ima da nam završiš pod stolom![]()

Mi ga dišemo zagarantovano!Hvala, pridruzicu se kad budem raspolozenija![]()

Ja dobila cveće od novog komšije.
Reko hvala prijatno doviđenja
A čujem ja danas neko mi 5 puta zvonio, ja dok siđem sa sprata, izađem nema nikog, mislila da me zeza neko dokon
Pogledajte prilog 1817703

Ja čekam muža da večeramo, sauna i za kraj da zaokružim druženje u kavanče.I ja sam sokić pripremila, još moram izaći na kratko i oprati kosu![]()
Kako lep buket.Ja dobila cveće od novog komšije.
A čujem ja danas neko mi 5 puta zvonio, ja dok siđem sa sprata, izađem nema nikog, mislila da me zeza neko dokon
Jao, baš lijepo od njegaJa dobila cveće od novog komšije.

Ја сам гладанDobro veče. Jeste se picnuli, istušTirali, pripremili pićence, meze?
Ja pravim palačinke sas džemom, zaboravila kupit' jurokrem
I da, muž puž mi je tu i ne zna da ja idem na žurku.![]()

Sto ti je Svabo. Zna za red i kulturuJa dobila cveće od novog komšije.
Šta švercuješ?Ja odo' u sverc-komerc, pa vam se pridruzim s vremena na vrijeme. Ako me ne uhapse![]()
Kod Indijanaca neka roba sumLjivog por'jekla. Ne svercujem, nego ja i jedan drug odosmo da se provozamo da donesemo jednom poznaniku cigare, indijanske, jer su tamo jeftineŠta švercuješ?
Lepo je cveceJa dobila cveće od novog komšije.

Raspoloženje popravljamo!Hvala, pridruzicu se kad budem raspolozenija![]()
Sta jos popravljate?Raspoloženje popravljamo!

Ne znam, ja gledala u njegov veliki!Kakav je komšija?![]()