EvoPrikeMajstoraElektrike
Primećen član
- Poruka
- 828
Al' im zato ode na stanarinu sigurno 1000 eJes ali zato je kod vas plata 3000 a kod nas 1500 e![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al' im zato ode na stanarinu sigurno 1000 eJes ali zato je kod vas plata 3000 a kod nas 1500 e![]()
Srećan ti rođendan, sa malim zakašnjemjem.
хвалааааа![]()
Bravo.50 stranica pročitano![]()

Opa! Srecan rodjendan!
хвалааааа![]()
Su čim?Ko kasni mora da nam plati!![]()
Nisam međ ovim znacima, ali tad nastrada kupatilo.
Ako smo ti se sinoc svideli, onda stvarno treba da ostanes ovde hahaha!Svratila samo da vas pozdravim... Cituckala sam malo sinoc i lepo se druzite![]()
Imala sam preko 100 notifikacija od tebe![]()

Da ne pravim guzvu?Ako smo ti se sinoc svideli, onda stvarno treba da ostanes ovde hahaha!
Pre ponoći smo bili mi, a posle 1-2 je već bila naša pilot epizoda.Svratila samo da vas pozdravim... Cituckala sam malo sinoc i lepo se druzite![]()
I ja sad došla nema nikoga, sama pišem, sama odgovaram!![]()

Ko je u pilot epizodi, a ko u dnevnoj?Pre ponoći smo bili mi, a posle 1-2 je već bila naša pilot epizoda.![]()
Bravo.
Ja za to nemam strpljenja.
Uvek.
ali trudim se da se učim strpljenju ako nađem vremena, trebaće mi i u životu
Ko to zna...Ko je u pilot epizodi, a ko u dnevnoj?![]()
U kontinuitetu?Ko to zna...Ja sam već u kontinuitetu 36h.
![]()
Pridruži nam se, znamo biti i finiSvratila samo da vas pozdravim... Cituckala sam malo sinoc i lepo se druzite![]()

Kad si domaćica moraš čitatiNi ja nisam imala nikadali trudim se da se učim strpljenju ako nađem vremena, trebaće mi i u životu
![]()
![]()

Ko to zna...Ja sam već u kontinuitetu 36h.
![]()

Hvala, pridruzicu se kad budem raspolozenijaPridruži nam se, znamo biti i fini![]()