ružislav
Poznat
- Poruka
- 7.418
Večeras je žurka, nema spavanja!![]()
isključivo uz ovu muziku
mora da se dobro iztamburikišee 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mora da se dobro iztamburikišee 
Sad bi valjalo tepihe istući, kad nemam nikog drugog!![]()
I moja Rosita nije stala od jutros![]()
a ja evo krećem u kavanu da se nađem sa školskima, dvoumim se između butkice i gulaša. poyyyyySitni ćevap (slično gulašu), begova (bez bamije) pohovane teleće šnicle, pire krompir i za sebe kupus! Slatki! Herojko ne ljubomoriši za kupus![]()
Uzni butkicu, gulaš si skoro jeoa ja evo krećem u kavanu da se nađem sa školskima, dvoumim se između butkice i gulaša. poyyyyy
Dobro me podseti treba da kupim svinjsku potrbušinu za podvarak!Spavao si samo sat vremena?!
Potrbuške?![]()
za rane i opekotinePodseća me na onu tigrovu mast.Ovo troje ne znam šta je.
![]()
Uvek je bazdeo na ribu, stomak da ti se okreneJesi li uopšte pomiriisala novi Jekoderm? Već par godina miriše na kokos. Doduše zbog te promjene mirisa i košta 5 x više nego što je koštao. Bila je promjena bukvalno sa 1.70 na 9.40 KM. Ali predivno miriše sad!
Pablo je non stop motao male džointeŠalje mi koleza iz Češke, kaže omiljena prodavnica u PraguPogledajte prilog 1817493
Sad miriše na kokosUvek je bazdeo na ribu, stomak da ti se okrene

Jefitniji kokainJesi li uopšte pomiriisala novi Jekoderm? Već par godina miriše na kokos. Doduše zbog te promjene mirisa i košta 5 x više nego što je koštao. Bila je promjena bukvalno sa 1.70 na 9.40 KM. Ali predivno miriše sad!
Joj, tačno bih instalirala Tinder da vidim šta ima tamo![]()

Eto... nisu bile vredne ni pamćenja.![]()

Kao da vidim ove čokolade
![]()
Proizvodi li se ovo još ?![]()
Kad sam postala poznata ?
Bila sam iskusna kao i Pepe![]()

Ne znam ni šta je to.Jesi kačio oči u Raspuštenoj kafani nekad ili sam pomiješala?![]()