Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.011
Još se valjam po krevetu, da l' do 8 priuštiti sebi to zadovoljstvo ili da ustajem, kupatilo čaj, gledanje mraza kroz prozor? 
Zimski čajČići!
Zimski čajČići!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Opet o stepenicama.Da padnemo ne smemo!![]()
Molim i drugi put.Otkočio se vrat. Hvala Turska!!
Pomogao gel a ne jastukMolim i drugi put.![]()
U Srbiji samo Audi. Kradeni.Nikako. Nagrada za za 1. mjesto pisanja u kafani je novi Audi i gorivo za godinu dana![]()
I za to, molim.Pomogao gel a ne jastuk![]()
Volim ove table ko iz igrice.
Znači naša metoda bolja, efikasnijs, sledi nas, hvala!Ovde ja pijem emberlezi čaj a vi emberlezovani

Ne vuci me za jezikI za to, molim.![]()
Sa zadovoljstvom povučem svaki put.Ne vuci me za jezik![]()

Opališ ga jel!Ne vuci me za jezik![]()

Bengay. Rekli su mi da je čudo, izgleda da jes'.Sa zadovoljstvom povučem svaki put.
Koji gel?![]()
Što ste mu iskrivili i još odsekli volan
Imam neku indijsku ako ti treba.Bengay. Rekli su mi da je čudo, izgleda da jes'.
Kako ne zaljubiti se u njega! Volim 4 prstena!Što ste mu iskrivili i još odsekli volan
Jes' divan![]()
Ma jok, evo daću ja tebi svoju. Moja lijepo mirišeImam neku indijsku ako ti treba.Namažeš se i miriše do komšije sa 12. sprata.
![]()
Gospodarica prstenjaKako ne zaljubiti se u njega! Volim 4 prstena!
Mada je i Herojev omiljeni auto zmajčina
Od nas boljih nema, ko nas sastavi svaka mu čast, sudbinski susret!Za više saveta zapratite kafanu ispod duda sa vrsnim timom stručnjaka.
![]()

Ja sam zdrav i prav.Ma jok, evo daću ja tebi svoju. Moja lijepo miriše![]()
Samo da nije kao ihtiol, flogocid, jekoderm i sl.Imam neku indijsku ako ti treba.Namažeš se i miriše do komšije sa 12. sprata.
![]()