Serpenti
Poznat
- Poruka
- 7.871
Pa ja ne volim da se opijam, nego da uživamImaju manje alkohola nego obično odnosno bacanje para![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja ne volim da se opijam, nego da uživamImaju manje alkohola nego obično odnosno bacanje para![]()

Da, spavanje na stomaku najgora opcija za spavanje, ja nikako ne mogu, baš zbog vrata mi bude skroz neprijatna pozicija, ne mogu ni minut da izdržim.
I čudim se ljudima koji tako spavaju, moja majka npr. ceo život.![]()
Na vrijeme si se izvinio, taman da kliknem ignorišite i ti napisa ovoIzvinjavam se.Hvala. Jbg je bilo za mene jer sam kasno izmenio i uspela si da vidiš.
![]()
Ovde onaj grinasa smajkić ni osmeh ni tugakad padne noc ja rjesvam tudje probleme i skupljam svoje za nekada poslije...
Ja na strani ceo život, menjam strane tokom noći.Ja ne mogu da spavam na ledjima, odmah se probudim, tj. neki zvuk me probudi.
Cesto i nabijem glavu skroz pod jastuk.
2 god svaki dan po sat radim vežbe. A ja mrzim vežbe, u teretanu ušao nisam (osim da popijem piće par puta)...Tek ja
Vučem traume.
Još uvek imam nelagodu, akoo veruješ.
Kafu.Ako utrljam šta ću sutra piti?![]()
Realno, na manje od 15 ni ne treba da pristajeteOd jačine alkohola priznajem od 15% pa naviše! Ostalo sokići.
Osim vina, ono ima oko 11-12% valjda.
Pa nije valjda da me i to manje hvataOd jačine alkohola priznajem od 15% pa naviše! Ostalo sokići.

Cm ?Realno, na manje od 15 ni ne treba da pristajete![]()

Od jačine alkohola priznajem od 15% pa naviše! Ostalo sokići.
Javiću ti ja kad mi treba malo predaha od tebe.Na vrijeme si se izvinio, taman da kliknem ignorišite i ti napisa ovozbog jbg!
Pusti mi u pp sutra koje vežbe radiš.2 god svaki dan po sat radim vežbe. A ja mrzim vežbe, u teretanu ušao nisam (osim da popijem piće par puta)...![]()
E pa zato ti je svaki zarez na mestu.Pa ja ne volim da se opijam, nego da uživam![]()
Ne bih opet da se trujem, hvala tiZa tebe je onda ovo prava stvar
https://en.wikipedia.org/wiki/Cocoroco
Srećna Nova godina!Javiću ti ja kad mi treba malo predaha od tebe.Ne brini.
![]()
Ne, nego jer sam pismena i kad me uhvatiE pa zato ti je svaki zarez na mestu.![]()

Nisi naglasio precizno
Procenata alkohola. Već brljavite, a još nije ni subotnja pijanka, šta će tek sutra biti![]()

Džabe i mere ako ne zna kako se koristi!Realno, na manje od 15 ni ne treba da pristajete![]()
Džabe i mere ako ne zna kako se koristi!![]()

Takođe.Ja na strani ceo život, menjam strane tokom noći.