mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.998
Popij andol, on ti je za opuštanje, ako smeš da ga piješ.E ne mogu lijevo desno a i kad pomjeram ramena jako boli desno
Gelova imam i previše, namazaću!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Popij andol, on ti je za opuštanje, ako smeš da ga piješ.E ne mogu lijevo desno a i kad pomjeram ramena jako boli desno
Gelova imam i previše, namazaću!
Pa to ti kažem... Lakše je u društvu.Blamiramo se i trezni, de-de![]()
Da, spavanje na stomaku najgora opcija za spavanje, ja nikako ne mogu, baš zbog vrata mi bude skroz neprijatna pozicija, ne mogu ni minut da izdržim.Ozbiljan sam. Već sam ti govorio šta su meni govorili fizijatri. Samo ne na stomaku. Nije lako, jer se i ja ponekad probudim tako, ali počni da menjaš.
To je 12%?Ne, pijem ovu blEdunjavu sangriju koja je kao sokić pa nemam osjećaj da pijem
Tamna volim Budweiser i Kozel
Ali ih dugo nisam pila.![]()
I ja, i bez jastuka cijeli život. Večeras moram jastukDa, spavanje na stomaku najgora opcija za spavanje, ja nikako ne mogu, baš zbog vrata mi bude skroz neprijatna pozicija, ne mogu ni minut da izdržim.
I čudim se ljudima koji tako spavaju, moja majka npr. ceo život.![]()

ja se cudim ljudima koji spavaju...Da, spavanje na stomaku najgora opcija za spavanje, ja nikako ne mogu, baš zbog vrata mi bude skroz neprijatna pozicija, ne mogu ni minut da izdržim.
I čudim se ljudima koji tako spavaju, moja majka npr. ceo život.![]()
Neki miorelaksans tipa mUdokalm kako ga ja zovemPopij andol, on ti je za opuštanje, ako smeš da ga piješ
Proveravaš me.Vidi fakat ste u pravu za spavanje moje.
Još sam ti to rekao pre mesec dana, a ti po svome. Tvrdoglava. Stvarno ne znamTo je 12%?![]()
Alo, otišla žena da se bavi sportom, sigurno sad spava i odmara i sprema se za trku. Jogica, istezanje, magnezijum i spavanjeStrah me da jeste![]()
Uzela sam Mg direct, popiću još nešto protiv bolova.Neki miorelaksans tipa mUdokalm kako ga ja zovem
Relaksira mišiće koji su u spazmu, a i Mg valja popiti.
Ja posle ove avanture sa bockanjima...
Nema na čemuE jbg...![]()
Popij obabezno i namaži biofreeze konjski koja hladi, voltaren, šta imaš. Budi dobroUzela sam Mg direct, popiću još nešto protiv bolova.
Kad počneš da gledaš ruke - šta ću sa njima??I ja, i bez jastuka cijeli život. Večeras moram jastuk![]()
Alo, otišla žena da se bavi sportom, sigurno sad spava i odmara i sprema se za trku. Jogica, istezanje, magnezijum i spavanje
...
![]()
I ja imam celu kutiju toga.Neki miorelaksans tipa mUdokalm kako ga ja zovem
Relaksira mišiće koji su u spazmu, a i Mg valja popiti.
Ja posle ove avanture sa bockanjima...
rakije utrljati....jedino pomazePopij obabezno i namaži biofreeze konjski koja hladi, voltaren, šta imaš. Budi dobro![]()
Tek jaI ja imam celu kutiju toga.![]()
Ako utrljam šta ću sutra piti?rakije utrljati....jedino pomaze
Imaju manje alkohola nego obično odnosno bacanje paraTamna volim Budweiser i Kozel
Ali ih dugo nisam pila.![]()
Izvinjavam se.Nema na čemu![]()