Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 3.899
Vodu na cackalicu!Ja uz alkohol pijuckam i vodu, gricnem nešto na čačkalicu i milina.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vodu na cackalicu!Ja uz alkohol pijuckam i vodu, gricnem nešto na čačkalicu i milina.![]()
E pa onda neka kupi sama vibrator pa nek se vibrira sama!I ostane bez ruku čim je zaboli.![]()
cek sasBravo, ovo jeste i umetnost i poezija! Mmm!
Crni ves, njam njam i to.

U svakom slučaju zahvalan Obni.U pravu si, ali krenula sam napisati da nisi Bosanac i prebacih se na dušu![]()
Bil' meze?Ja uz alkohol pijuckam i vodu, gricnem nešto na čačkalicu i milina.![]()
Obli*U svakom slučaju zahvalan Obni.![]()
Ko nama to došaooooooo, ooooo, izvol'te u salonyyyyy moj Srboljubeeeee!

AhahahaE pa onda neka kupi sama vibrator pa nek se vibrira sama!

da, težak filmBastarden
Ne znam gospodina.
Ja sam je prvi put probala na flamenko večeri u Barseloni, služena je bila s kolutićima narandže, i dosta leda. Donosili su i lijepe bokale pa su nam dosipali kako popijemo. Ne sjećam se da li sam jela nešto tad.Ona se poslužuje i konzumira uz kombinaciju nekog voća?
Ok, sutra ćeš znati, sutra mijenjaš nick, na sve si spreman pijanNe znam gospodina.![]()
ko pisne gowno stisne!Stiskavac!
eben skrozda, težak film
Mi ovde sve oslobođeno radimo, pa i stiskanje!ko pisne gowno stisne!
Dolazi Mujo pijan ko letva kući...
Fata: Bilmeze!!
Mujo: Može, malo one suđžuke, sira i one kisele salate.

Sa vama na sve moram biti spreman i trezan.Ok, sutra ćeš znati, sutra mijenjaš nick, na sve si spreman pijan![]()
Nema Boga ovdjeUgađaj malo i nama.![]()

Posle prve čaše počne da kliziOstavi za sljedeći put kad dogovorimo nešto, možda ti na drugi utisak bude ljepše![]()