Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.554
E, to! Bitno samo da trijezni to ne slušaju.Kad popijemo svi dobro pevaju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, to! Bitno samo da trijezni to ne slušaju.Kad popijemo svi dobro pevaju![]()
Samo ako si lampione punila mesom...Dok stigne do tebe pokvariće se, pa ćeš reći da sam htela da te otrujem, da te isporaju k'o mene!
Da budem posle ja kriva samo što sam davala!

Ne valja ti cigareta, previše je muška i debela
Za mene bi morali da budu svi i dobro pijani i dobro gluvaci!Kad popijemo svi dobro pevaju![]()

Muška treba da je debela.Ne valja ti cigareta, previše je muška i debela![]()

Ne trebaMuška treba da je debela.![]()

E, to je zapravo (od ovih žešćih stvari, jer kupinovo vino to nije) ono što ja volim popiti u posebnim prilikama.E htjedoh gin tonik zbog otvarača, ali ni na njemu ne treba![]()
![]()
jao ja sutra sa školskim drugarima idem u kavanuI sutra samo lagana hrana i meze, nemojte da preterujete, pa da bacate pegle!![]()
![]()

Za sebe.Kad popijemo svi dobro pevaju![]()
precednik takve naziva zgubidanimaMi vozimo ozbiljno, sad bez zezanja.
Ne znam statistike prethodnih kafana i dešavanja u istim, ali mi vozimo ozbiljno svaki dan, otkako smo došli , od jula nemam jedan dan neaktivan.

Misliš ovako?Mogu karaoke sutra![]()
I'm feeling supersonic, give me gin and tonic!
Trezni neka zatvore oči da nas ne čuju!E, to! Bitno samo da trijezni to ne slušaju.![]()
Polovina je tu.@Tamburiks je l tebi ona flaša preživjela do danas?![]()
Treba, ali ti pušiš ženskeNe treba![]()

Tvoja je tanka.Ne treba![]()

Nadodat ću na ovo i obavezan dovoljan unos vode kako ne bi došlo do dehidracije.I sutra samo lagana hrana i meze, nemojte da preterujete, pa da bacate pegle!![]()
Moram svemu da vas učim.
Gre'ota da izleću van ove moje prelepe paprike!
Mi dane on 13 godinaprecednik takve naziva zgubidanima![]()