Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pij čaj.
caj-1.gif
Imam još kafe :)

😳 Nisam znao da je tako. Kod nas slabo toga ima, koliko znam.
A to je poslednjih 5-10 god ili ranije?
Bilo 90-tih masovno da te zaustave negdje i ukradu ti auto. Poslije te nadji i nude ti da otkupis svoj auto od njih 😁.

Moj drug dolazio u Bg da preda za Kanadu u ambasadu, dosao sa Golf II iz SA, sa rarista, i ukradu mu Golfa 😁. A u ratnom podrucju uspio da sacuva auto.

Pa posljednjih 3-4 je kao manje, bar ja manje znam o tome. A sigurno da nije bezbjedno voziti se sam tako. Krađe auta su valjda najveći problem i dalje, ne biraju, dokaz za to je da su ukrali čak i moje :D Desilo se nekoliko puta da su ukrali auto dok je u autu dijete :(
I ovde cesto ukradu auto kad je unutra dijele, ili cuko. Pa apeluju na ostave negdje cuku 😁

Bilo 90-tih masovno da te zaustave negdje i ukradu ti auto. Poslije te nadji i nude ti da otkupis svoj auto od njih 😁.

Moj drug dolazio u Bg da preda za Kanadu u ambasadu, dosao sa Golf II iz SA, sa rarista, i ukradu mu Golfa 😁. A u ratnom podrucju uspio da sacuva auto.
Toga se sećam. 😁
Pa nekom od moje rodbine su pre 15ak god, pri poseti u Bg ukrali auto samo što je izašao iz njega. On izlazi sa parkinga, njegov auto pored njega prolazi. 🤣 On u prvi taksi, prati auto, zove policiju i tako ga uhvatili. 🤣 Ne treba voziti mlađe aute i ne popularne nemce. 🤣

Ovdje je bilo situacija da im čovjek kaže, neću, ko vas ebe, imam kasko! Onda oni nazovu osiguranje i kažu, mi mu nudili auto za toliko i toliko on neće d a plati hoće vas da oleši, pa osiguranje isplati lopove, povoljnije im :D bila velika frka oko toga.

Čula sam za više ovakvih priča. Neko mi jednom reče da kad se naleti na tako neku prepreku noću, da se samo treba okrenuti i ići nazad. Isto i kad je neko kraj puta i navodno mu treba pomoć. Ako ništa, ne zaustavljati se pogotovo ako je žensko samo u autu.
Rumunija, noc, negdje na putu na jugu zemlje. Sjeli u neku kafanu da nesto prezalogajimo, i krenemo dalje... A u toj kafani su bila neka 3 cigana sa sesirima, svaki vozi po Daciju i vuce prikolicu... Nedugo poslije ja dajem gas i osjetim da ne hvata gas - ubrzo nailaze ta trojica u autima. Ja sam mislio gotovo je, sad ce nas baciti u sumu medju vukove - kad nista, oni nastavise svojim putem 😁.

Jesu jednom cigani klinci posli da zamahnu bejzbol palicom na pruznom prelazu, srecom sam uspio da pobjegem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back