Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.909
Aj da se jednom složim i sa tobom 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam još kafePij čaj.![]()

Nemoj piti u ovo vreme, postaćeš imuna.Imam još kafe![]()
možda joj upao fen u kaduLo zaspala pod tušem.![]()

Moram početi neki alkohol i ja uvečeNemoj piti u ovo vreme, postaćeš imuna.![]()

Opaaa...Moram početi neki alkohol i ja uveče![]()
Zabrinula me reakcija prijateljice kad sam joj rekla da u subotu ne mogu u kino imam pijankuOpaaa...Da nećeš još i slatkiše uz piće?
![]()
Bez šećeraOpaaa...Da nećeš još i slatkiše uz piće?
![]()
Ubiće te sutra tim fenom. Ili kablom od fena. Radiće kablić najverovatnijemožda joj upao fen u kadu![]()
Zabrinula me reakcija prijateljice kad sam joj rekla da u subotu ne mogu u kino imam pijanku![]()
Ubiće te sutra tim fenom. Ili kablom od fena. Radiće kablić najverovatnije![]()
Od čega je onda slatko ako nema šećer?Bez šećeramože
Bilo 90-tih masovno da te zaustave negdje i ukradu ti auto. Poslije te nadji i nude ti da otkupis svoj auto od njihNisam znao da je tako. Kod nas slabo toga ima, koliko znam.
A to je poslednjih 5-10 god ili ranije?
Ma kozaJel tražila dodatna pojašnjenja?
![]()
I ovde cesto ukradu auto kad je unutra dijele, ili cuko. Pa apeluju na ostave negdje cukuPa posljednjih 3-4 je kao manje, bar ja manje znam o tome. A sigurno da nije bezbjedno voziti se sam tako. Krađe auta su valjda najveći problem i dalje, ne biraju, dokaz za to je da su ukrali čak i mojeDesilo se nekoliko puta da su ukrali auto dok je u autu dijete
![]()
kako vam ovaj beli viber ne izbije očiMa kozato ti je kad godinama ne piješ, sad joj djelujem ko luda, čuj tablete..
Pogledajte prilog 1816665
Eh da sam jednom, dva puta su me zbog tate izbacili na isti način iz školeNisam još čuo da je neko zbog muzičkog menjao školu.Mene su izbacili iz nekog folklora u koji me i naterala majka.
![]()
Volim da je sve čisto pa i viber!kako vam ovaj beli viber ne izbije oči
![]()
Toga se sećam.Bilo 90-tih masovno da te zaustave negdje i ukradu ti auto. Poslije te nadji i nude ti da otkupis svoj auto od njih.
Moj drug dolazio u Bg da preda za Kanadu u ambasadu, dosao sa Golf II iz SA, sa rarista, i ukradu mu Golfa. A u ratnom podrucju uspio da sacuva auto.
Ovdje je bilo situacija da im čovjek kaže, neću, ko vas ebe, imam kasko! Onda oni nazovu osiguranje i kažu, mi mu nudili auto za toliko i toliko on neće d a plati hoće vas da oleši, pa osiguranje isplati lopove, povoljnije imBilo 90-tih masovno da te zaustave negdje i ukradu ti auto. Poslije te nadji i nude ti da otkupis svoj auto od njih.
Moj drug dolazio u Bg da preda za Kanadu u ambasadu, dosao sa Golf II iz SA, sa rarista, i ukradu mu Golfa. A u ratnom podrucju uspio da sacuva auto.

Rumunija, noc, negdje na putu na jugu zemlje. Sjeli u neku kafanu da nesto prezalogajimo, i krenemo dalje... A u toj kafani su bila neka 3 cigana sa sesirima, svaki vozi po Daciju i vuce prikolicu... Nedugo poslije ja dajem gas i osjetim da ne hvata gas - ubrzo nailaze ta trojica u autima. Ja sam mislio gotovo je, sad ce nas baciti u sumu medju vukove - kad nista, oni nastavise svojim putemČula sam za više ovakvih priča. Neko mi jednom reče da kad se naleti na tako neku prepreku noću, da se samo treba okrenuti i ići nazad. Isto i kad je neko kraj puta i navodno mu treba pomoć. Ako ništa, ne zaustavljati se pogotovo ako je žensko samo u autu.
Znači pridružuješ se pijanci ili ti se ne ide u bioskop?Ma kozato ti je kad godinama ne piješ, sad joj djelujem ko luda, čuj tablete..
Pogledajte prilog 1816665