Ima voz Brčko-Banovići-Vladivostok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obećah vam vožnju kroz silent hill
Dark Knight kruzira kroz noc.obećah vam vožnju kroz silent hill
Vidljivost skoro pa odlična.obećah vam vožnju kroz silent hill
I meni to ide malo na živce, krenu da te smarajuEto, i posle kažu voz i upoznavanje novih ljudi... neka hvala![]()
![]()
sa upaljačaKako ide napajanje ovde?
Meni je neki nepoznati idiot bez pitanja uzeo sok i krenuo da pije!Još se sećam kad sam se poslednji put vozio tom skalamerijom i kad je neki muvao studentkinju u punom kupeu, a njoj on išao na živce.Mi zatvoreni unutra, puno kao šibica, ovaj nešto pametuje, a ona pukne na njega, otvore se vrata pakla.
2-3 sata niko reč nije progovorio.
![]()
više dexterov dark passangerDark Knight kruzira kroz noc.![]()
trebala si ga istučeš sokom po glavi kao ja kasirku u lidu u snuMeni je neki nepoznati idiot bez pitanja uzeo sok i krenuo da pije!
Ebala sam mu sve po spisku i rekla da ga zadrži
Litar soka koji je trebao da mi traje do Beograda
Lost highwayviše dexterov dark passanger
U vozu je druženje...Meni je neki nepoznati idiot bez pitanja uzeo sok i krenuo da pije!
Ebala sam mu sve po spisku i rekla da ga zadrži
Litar soka koji je trebao da mi traje do Beograda
trebala si ga istučeš sokom po glavi kao ja kasirku u lidu u snu

Nisam baš ljubiteljU vozu je druženje...![]()
Ja sam sve mogo da podnesem i pečene piliće i kuvana jaja al kad krenu pokazuju ožiljke od raznih operacija ili povreda...I meni to ide malo na živce, krenu da te smaraju
Čuveni fenomen ispovedanja celog života nepoznatim osobama u vozu
Ali bila su lepa spavaća kola, samo za dvoje
Ćihu ćihu ćihuhuEvo Minke i dvestamililitarske
Još smo u vozu?
Gdje si Dejooo, srce!Ja sam sve mogo da podnesem i pečene piliće i kuvana jaja al kad krenu pokazuju ožiljke od raznih operacija ili povreda...
Kuvana jaja i piletinu nude... to i ja dobro podnosim.Ja sam sve mogo da podnesem i pečene piliće i kuvana jaja al kad krenu pokazuju ožiljke od raznih operacija ili povreda...
NaravnoJel pile u jednom komadu?![]()
A moja ekipa kad je išla na Kejva u Ljubljanu, stalno su naručivali pivo od onog čikice koji ordinira vozom i prodaje pićePodseti me kad smo drugar i ja krenuli u bukurešt na koncert vozom pre jedno 20 godina, poneli pečeno pile i kilo rakije.
do granice smo pile pojeli e onda zastoj na granici od tipa 5-6 sati pa smo izašli sa onom rakijom i počeli da se nalivamo i nas i one rumunske otrpavnike vozova
pa da, ko iz tito i ja, rasčerečili ga na novinamaJel pile u jednom komadu?![]()