Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.899
Ti si maloprije napisao ubiti ko zecaSamo dok vidi Snovko šta mu radiš sa zekama.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si maloprije napisao ubiti ko zecaSamo dok vidi Snovko šta mu radiš sa zekama.![]()

Pa svi se pune, valjda, nemam, ali sam vidjela kad sam išla da kupim za kolegu lutku gumenuNa kabl ili punjenje?![]()
I ona ga ubija.Ti si maloprije napisao ubiti ko zeca![]()

Valjda, ako su imalo normalni ti koji ih proizvode.Pa svi se pune, valjda, nemam, ali sam vidjela kad sam išla da kupim za kolegu lutku gumenu![]()
Znam da tražiš pa mi bilo žao, spor si, napatićeš seI ona ga ubija.
Ja tražim onaj post da ne kažeš opet da lažem, a ti ga već našla.![]()
I onda si me pustila da se patim.Znam da tražiš pa mi bilo žao, spor si, napatićeš se![]()
Ne zna šta joj je gore, što ne sanja nju ili što nekome drugom piše šta sanjaIznervirala se zbog Herojevih dopisivanja, znači 130/90![]()

Pa da pratiš notifikacije ne bi se patioI onda si me pustila da se patim.Nov sam na forumu. Slabo se snalazim.
![]()
uredno sam dala reakciju na vrijemeKo zna koga je sanjao na kasi.Ne zna šta joj je gore, što ne sanja nju ili što nekome drugom piše šta sanja![]()
Ne mogu da pratim to. Za reakcije su mi isključene.Pa da pratiš notifikacije ne bi se patiouredno sam dala reakciju na vrijeme
Zašto?Ne mogu da pratim to. Za reakcije su mi isključene.![]()
Probaj ponovo.

Tebi uključene?Zašto?
Ništa ja ne isključujem. I ignor opciju tek počela koristiti, budala! Nisam znala uživatiTebi uključene?I ove za postove (citati i tagovanja) jedva pratim.
Pisao sam im da malo ovo naprave preglednijim. Niko me ne hebe 2%. Samo bata Lule požurio da stavi zelenog.
![]()
Napravili bi da umijuTebi uključene?I ove za postove (citati i tagovanja) jedva pratim.
Pisao sam im u predlozima da malo ovo naprave preglednijim. Niko me ne hebe 2%. Samo bata Lule požurio da stavi zelenog.
![]()
Lepo sam rekao - kriva eksponencijalno raste. Za 10 dana će biti pola foruma.Ništa ja ne isključujem. I ignor opciju tek počela koristiti, budala! Nisam znala uživatiImam ih 16
![]()
Onda su trebali da mi metnu zelenog, da znam šta je.Napravili bi da umiju![]()
Ma ti si kamilica, miroljubiv, imaš jedno ili nijedno na ignor listi. Mada, takva sam i ja bila kad sam tek došla. Normalno je i ljudski da ti neke osobe ne legnu a to ne možeš znati odmah. Sačekajmo 2-3 godine pa da vidimoLepo sam rekao - kriva eksponencijalno raste. Za 10 dana će biti pola foruma.Gde nađe toliko ljudi?!
Ni na forumu nisam društven.
![]()
Zovem hityyyyyy pomoćyyyyIznervirala se zbog Herojevih dopisivanja, znači 130/90![]()
Pa ni ti ih ne skupljaš 2 god već 2 meseca.Ma ti si kamilica, miroljubiv, imaš jedno ili nijedno na ignor listi. Mada, takva sam i ja bila kad sam tek došla. Normalno je i ljudski da ti neke osobe ne legnu a to ne možeš znati odmah. Sačekajmo 2-3 godine pa da vidimo![]()
Gde je grafika?Zovem hityyyyyy pomoćyyyy
Nitroglicerinyyy pod jezik!
A domestos niz grlo, brže deluje!
Cepam se na polaNe zna šta joj je gore, što ne sanja nju ili što nekome drugom piše šta sanja![]()
Progledala tek, mislila da mi je dovoljan mentalni ignor.Pa ni ti ih ne skupljaš 2 god već 2 meseca.![]()
Pa tako si ti videla zelenog svaki put!!!Ništa ja ne isključujem. I ignor opciju tek počela koristiti, budala! Nisam znala uživatiImam ih 16
![]()