- Poruka
- 94.249
Mislis da se prijavimo na testiranje?

Koliko placaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tajvan bar 10 dana, pun pansion i prihvatio bih.Mislis da se prijavimo na testiranje?
Koliko placaju?
Štedi te.
Ma daMeni ipak Buccaneersi imaju najbolje dresove i logo
Zamišljam scenu- neko te napadne a ti ga lupiš po vugli roze gumenim qurcem!To zna onaj ko ga tu kupi.Da je malo duži pa da se nosi kao sredstvo za samoodbranu ispod sedišta u autu...
![]()
objasni policiji zašto to držiš ispod sedišta kad ti pretresu kolaZamišljam scenu- neko te napadne a ti ga lupiš po vugli roze gumenim qurcem!
Taman da iskoristiš njegov napad smeha da ga nokautiraš ili pobegneš
Tajvan bar 10 dana, pun pansion i prihvatio bih.![]()

Ja sam sad išla po rizleostala mi kamera u kolima da vidite vožnju kroz silent hill
To nek objašnjava Tamburix, njegova idejaobjasni policiji zašto to držiš ispod sedišta kad ti pretresu kola
mene hteli zbog konzerve osveživača da hapse
objasni policiji zašto to držiš ispod sedišta kad ti pretresu kola
mene hteli zbog konzerve osveživača da hapse
Zašto baš ja?Agi ce lakse da se izvuce nego ti![]()
Zašto baš ja?
Budibogsnama!
Ma da!Šta lupate tužne smajlije, magla ko magla![]()
Ne bih zasigurno držala gumeni qurac ispod sedišta u kolimaZensko si, pre ce da smislis uverljivu pricu da ti pandur poveruje nego neko od nas
Ali niko nije pomenuo inkriminisanu reč na DJel teško ispoštovati moju dvestamililitarsku uveče, eboga dlaka draga više!
Zapravo, mislim da bi to prilično bolelo.Zamišljam scenu- neko te napadne a ti ga lupiš po vugli roze gumenim qurcem!
Taman da iskoristiš njegov napad smeha da ga nokautiraš ili pobegneš
Uvijek je Obli kriv za sve, nekako stvarno tako ispadne na krajuTo nek objašnjava Tamburix, njegova ideja