Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 7.930
A mora vezivanje? Mislim da to nije za trežnjenje.Soba gde zavezu alkohose dok se ne otrezne. Normalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mora vezivanje? Mislim da to nije za trežnjenje.Soba gde zavezu alkohose dok se ne otrezne. Normalno.
Zavežem pa šašoljim i bockam po rebarcimaA mora vezivanje? Mislim da to nije za trežnjenje.![]()

Obavezno to napiši u CV kad budeš idući put pisala, kao posebne vještine
Pa vežbaj piiiiiiip materina!Mogu ja, ali mi treba satara i super lepak.![]()

Jel si pijan? Pitas za druga?A mora vezivanje? Mislim da to nije za trežnjenje.![]()

A ovo x2 je da se popuni cv?Obavezno to napiši u CV kad budeš idući put pisala, kao posebne vještine
Pogledajte prilog 1815564Pogledajte prilog 1815564
Neka bona, svezaće se u čvor, ti baš zaboravila kakav je smotanPa vežbaj piiiiiiip materina!
Aj probaaaaj, znaš kako je lako!![]()
Bio sinoć, biće u subotu, jupi!Jel si pijan?

Ma zanijela seA ovo x2 je da se popuni cv?![]()
Ne moramo ga, bona ni spašavati, neka ga nađu naredni vlasnici, nije to onda više naš problem.Neka bona, svezaće se u čvor, ti baš zaboravila kakav je smotana i gdje da nađemo Indijca da ga spasi?
Evo malo podsjećanje
Pre nekoliko god slomim neku kost u šaci na poslu i ja dam nekom Indijcu koji je radio kod nas da mi namesti ruku, jer nije želeo da mrdne od mene dok mi ne pokaže da može, ja pustim misleći da mi sklepa privremeno, dok odem do bolnice. Tako mi zaraslo.![]()

Pa bilo bi nam dosadno bez njegaNe moramo ga, bona ni spašavati, neka ga nađu naredni vlasnici, nije to onda više naš problem.![]()
Skidao sam čarapu ni zbog čega. Ovi moji su složni i nerazdvojni.Pa vežbaj piiiiiiip materina!
Aj probaaaaj, znaš kako je lako!![]()
Pa ja klikam spojlereNeka stavi u spojler.
Ako mu se baš stavlja.

Ja sam se ispucala, svakako moram da sušim kosuPočeli ste sa opskurnom muzikom
![]()

Da vidimo ako nema previše dlakaSkidao sam čarapu ni zbog čega. Ovi moji su složni i nerazdvojni.![]()
Ne i ne.Jel si pijan? Pitas za druga?
Guđooooolina
Zmijuga loma![]()

Neka bona, svezaće se u čvor, ti baš zaboravila kakav je smotana i gdje da nađemo Indijca da ga spasi?
Evo malo podsjećanje
Pre nekoliko god slomim neku kost u šaci na poslu i ja dam nekom Indijcu koji je radio kod nas da mi namesti ruku, jer nije želeo da mrdne od mene dok mi ne pokaže da može, ja pustim misleći da mi sklepa privremeno, dok odem do bolnice. Tako mi zaraslo.![]()
Ako mu se baš stavlja.

Blokiraj me, profesore
Smišljam kako da ti vratim.![]()

" i ja čekam nešto hot a ona blok. Kakvi naredni?Ne moramo ga, bona ni spašavati, neka ga nađu naredni vlasnici, nije to onda više naš problem.![]()