Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

Obavezno to napiši u CV kad budeš idući put pisala, kao posebne vještine :D

142.jpg

Pa vežbaj piiiiiiip materina! :hahaha1:

Aj probaaaaj, znaš kako je lako! :srecna:
Neka bona, svezaće se u čvor, ti baš zaboravila kakav je smotan :D a i gdje da nađemo Indijca da ga spasi?
Evo malo podsjećanje :D

Pre nekoliko god slomim neku kost u šaci na poslu i ja dam nekom Indijcu koji je radio kod nas da mi namesti ruku, jer nije želeo da mrdne od mene dok mi ne pokaže da može, ja pustim misleći da mi sklepa privremeno, dok odem do bolnice. Tako mi zaraslo. 😁

Neka bona, svezaće se u čvor, ti baš zaboravila kakav je smotan :D a i gdje da nađemo Indijca da ga spasi?

Pre nekoliko god slomim neku kost u šaci na poslu i ja dam nekom Indijcu koji je radio kod nas da mi namesti ruku, jer nije želeo da mrdne od mene dok mi ne pokaže da može, ja pustim misleći da mi sklepa privremeno, dok odem do bolnice. Tako mi zaraslo. 😁
Ne moramo ga, bona ni spašavati, neka ga nađu naredni vlasnici, nije to onda više naš problem.:kiki:

🤦🤣
Smišljam kako da ti vratim. 😁

🤦🤣
Smišljam kako da ti vratim. 😁
Blokiraj me, profesore :zper:

Ispada mi telefon na lice ceo život, a bilo je i u 3 ujutru. 😁 Mislim da sam se setio. To je neka sa Tindera. I to je bilo pre 100 god. Kad se počeli dopisivati u ponoć, ja ujutru u 5:30 ustajem na posao, a ona navodila razgovor na sve vrelije teme dok mi onda nije u 5h poslala "Da samo znaš šta ću sada da ti uradim:zper:" i ja čekam nešto hot a ona blok. 🤣🤣 I uopšte nisam video celu noć da u tom pravcu ide, već mislio suprotno. Posle se smejao kako me pametno nasukala. 🤣

Back