Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.994
Danas trezna k'o rosa jutarnja! To mi redovno stanje, što reče Minka, ti si ista, popila ili ne.Jesi ti sigurna da nisi i danas popila malo?
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas trezna k'o rosa jutarnja! To mi redovno stanje, što reče Minka, ti si ista, popila ili ne.Jesi ti sigurna da nisi i danas popila malo?
![]()

Mogu ja, ali mi treba satara i super lepak.
Sta je s'tobom veceras?
Hoćeš dlake?Obli ne može ni prstima na rukama to![]()
Ides 'nako u Poljsku, sto bi rekli da ti goooozia vidi puta?
Dva dana radim po ceo dan, posle Poljska ceo dan... mozda me zbirno vidis 3h do subote.
Znam lika koji je krenuo u Poljsku davne 1939 godine.Ides 'nako u Poljsku, sto bi rekli da ti goooozia vidi puta?

Kad sam znala da je neko duvanje!Da ti kaže tvoja Agi šta je saznala od lekara
I UVEK MI POMOGNE
Kako je dr Arun Goš, zaposlen u jednoj liverpulskoj bolnici, jednom prilikom objasnio za Daily Mail, na ovaj način ćete aktivirati vagus nerv (živac lutalac), najduži i najsloženiji kranijalni nerv koji povezuje veliki broj unutrašnjih organa sa centralnim nervnim sistemom i utiče na telo na više načina. Iako palčevi nisu blizu ovog nerva, uz pravilno izvođenje ove tehnike, on se može stimulisati, a dovoljno je da stavite palac u usta kao beba, pritisnete ga usnama kako biste napravili vakuum i jako dunete tako da nimalo vazduha ne izađe.
Dakle,uzme se palac leve ruke u visini srca okrenut ka unutra i napravi se vakuum
Onda se lagano duva u njega nekoliko puta
Hoćeš zmiju?Hoćeš dlake?![]()
Imam. Da je okačim?Hoćeš zmiju?![]()
Htjela sam prokomentarisati ali mi bilo žaoOkačio sam novi predlog za forum i naslov mi kao da sam ga sinoć pisao.![]()

Šta si se zakačio ti za mene?Sta je s'tobom veceras?
Soba gde zavezu alkohose dok se ne otrezne. Normalno.Šta je alkoholna soba? Vinski podrum?![]()
Nemoj, Roki je tuImam. Da je okačim?![]()

Pa malo me zacudilo tvoje pisanije veceras.Šta si se zakačio ti za mene?
Nemoj još više da te začudi, raspoložena sam.Pa malo me zacudilo tvoje pisanije veceras.![]()
I pomislile...Isto smo napisale![]()
Nemoj još više da te začudi, raspoložena sam.

Ne ustručavaj se, naši smo.Htjela sam prokomentarisati ali mi bilo žao![]()
Neka stavi u spojler.Nemoj, Roki je tu![]()
prof`sore, kako se kaže zmija?Hoćeš zmiju?![]()