Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.356
Govorim i daljeTi si ljudima govori za zenidbu da cekas legalizaciju gej brakova.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Govorim i daljeTi si ljudima govori za zenidbu da cekas legalizaciju gej brakova.![]()
U pravu jevidi se na curi koja se sexala da se sexala, neću i neću
Ccc, ko dete za igračku kad se uhvati pa je ne pušta dok je ne pokvariA ne, ja prvi put kad sam ga kušala nije bilo nazad, naprotiv, spopadala na svakom koraku u svakoj prilici, kaže tadašnji aman, ja sam čovek, nisam ja pumpa!
Prvi put kad je bilo, on u fazonu jesi sigurna, bla bla, reko ćuti aman i radi!![]()
Valjda ja?U pravu je
Nisam pokvarila.Ccc, ko dete za igračku kad se uhvati pa je ne pušta dok je ne pokvari

Ja nisam bila tako pametnaE da, i ja sam se kao klinac tripovao sta znaci ta rec, ali otprilike sam ipak samostalno skapirao, bio sam pametno dete...

Becki gospodinGovorim i dalje
Hahahaha a ko je to izgovorio?Otišli mi kod rodbine mladi par tek venčani, i počnu oni mene tako da propitkuju sve neka pitanja a ja sva zbunjena kako da odgovorim a da ostanem fina, vidim mama me pogledava i sve očima ućutkuje i postavi mi rođak pitanje, bilo negde oko 2h
I šta će sada biti
Otićiće te u krevet, ebati se i dobiti bebu.
Koji muk je nastao...
Kako kobez da ste i popili![]()

Neka bona, naši smoDomaćica teme vam fino rekla da budete dobri a vidi vas.. raspojasali se bez da ste i popili![]()

Sex je uglavnom fascinacija kad ga nemašTo je to? I oko ovoga ljudi dižu frku?

I dok vani sniježi, priča o Krleži
Stipu, stara, gatibo, meni to ne leži
Hajmo gore, prelijepi stvore![]()

A ne, ja prvi put kad sam ga kušala nije bilo nazad, naprotiv, spopadala na svakom koraku u svakoj prilici, kaže tadašnji aman, ja sam čovek, nisam ja pumpa!
Prvi put kad je bilo, on u fazonu jesi sigurna, bla bla, reko ćuti aman i radi!![]()

To važi i dan danas, čim to vidim odmah premotavam jer znam šta slediČim vidim da počnu da se prenemažu, znam da će da se pohebu
Pijančenje u subotu je amaterski, kao i opijanje za NGOstavite nešto za subotu![]()