Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ne, ja prvi put kad sam ga kušala nije bilo nazad, naprotiv, spopadala na svakom koraku u svakoj prilici, kaže tadašnji aman, ja sam čovek, nisam ja pumpa! :hahaha1:
Prvi put kad je bilo, on u fazonu jesi sigurna, bla bla, reko ćuti aman i radi! 🤣
Ccc, ko dete za igračku kad se uhvati pa je ne pušta dok je ne pokvari

E da, i ja sam se kao klinac tripovao sta znaci ta rec, ali otprilike sam ipak samostalno skapirao, bio sam pametno dete...
Ja nisam bila tako pametna :rumenka:
Kapirala sam da se češe, da ga nešto svrbi, ali nisam skontala da je nešto u seksualnom smislu :rumenka:
To moj bogougodni um nije mogao da pojmi:rumenka:

Otišli mi kod rodbine mladi par tek venčani, i počnu oni mene tako da propitkuju sve neka pitanja a ja sva zbunjena kako da odgovorim a da ostanem fina, vidim mama me pogledava i sve očima ućutkuje i postavi mi rođak pitanje, bilo negde oko 2h
I šta će sada biti
Otićiće te u krevet, ebati se i dobiti bebu.
Koji muk je nastao...

Ja jednom sa nevenkom gledao film dok sam bio mali deca i ovi se u filmu podohvatiše da se unterhaltuju, pitam ja nevenku šta rade, krene ona da mi objašnjava, dvoje kad se nađu bla,bla,bla ja rekoh znači jebu se?

Kad mi je razvukla jednu zidarsku šamarčinu preko face zaboravio sam odmah šta sam video

Otišli mi kod rodbine mladi par tek venčani, i počnu oni mene tako da propitkuju sve neka pitanja a ja sva zbunjena kako da odgovorim a da ostanem fina, vidim mama me pogledava i sve očima ućutkuje i postavi mi rođak pitanje, bilo negde oko 2h
I šta će sada biti
Otićiće te u krevet, ebati se i dobiti bebu.
Koji muk je nastao...
Hahahaha a ko je to izgovorio?

I dok vani sniježi, priča o Krleži
Stipu, stara, gatibo, meni to ne leži
Hajmo gore, prelijepi stvore :per:

"Ovo je stoput gore, stoput crnje nego u Nišu
Kada sam u vojsci fasovo trišu"

Inace sam sluzio vojni rok u istoj kasarni u kojoj je bio i Brega svojevremeno, tako da smo se bili sprdali ovim stihovima... :lol:

A ne, ja prvi put kad sam ga kušala nije bilo nazad, naprotiv, spopadala na svakom koraku u svakoj prilici, kaže tadašnji aman, ja sam čovek, nisam ja pumpa! :hahaha1:
Prvi put kad je bilo, on u fazonu jesi sigurna, bla bla, reko ćuti aman i radi! 🤣
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Ja se gorko pokajala što se nisam čuvala za brak :(
I sad se kajem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back