Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.219
Hvalakome je do snega preporučujem planine

Nego kakoJel vodis i nas ove zime?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvalakome je do snega preporučujem planine

Nego kakoJel vodis i nas ove zime?

Cero majkinaDobar dan, Minka kod kuće a nema ni 16![]()
Srećice, badem obara pritisak

^^ Pustio si kosu, Radovane?![]()
Ne ako je slanSrećice, badem obara pritisak![]()
Ovo jeste lepo, i ja koja mrzim sneg to kažem
Malo mi niži od 100 i malo viši od 40!Aj kad već slikaš aparate da vidimo i kakav ti je pritisak. Ja mislim da je i moj pao, počela sam prati prozore![]()

Ma nedovoljno je to soli, bolje da popije ono mudo instant supe kancerogene nego da pojede slan badem u silju dizanja pritiska.Ne ako je slan
Nego, više puta isprobala, mleveni badem je čudotvoran leg protiv gorušice
Srce kuca preko 50 u minuti?Malo mi niži od 100 i malo viši od 40!![]()
![]()
68 mislimSrce kuca preko 50 u minuti?
Stvarno su više dosadili sa psihoanalizama svega i svih. Prvo crtani, sad na redu serije..![]()
Kod tebe je najveća vjerovatnoća da će biti jer ti jesen već traje par mjeseciSamo kod mene da ga ne bude, ne želim da lopatam!![]()
Postoje ljudi sa prirodno nižim pritiskomMa nedovoljno je to soli, bolje da popije ono mudo instant supe kancerogene nego da pojede slan badem u silju dizanja pritiska.
Ako već hoćeš da zrnevljem regulišeš pritisak, kupuj i jedi leblebije, ja sam luda za njima, pečene kupujem, prezdrave su samo mene malo ebu zbog kila, od njih se gube kilogrami a meni fali vazda bar 2
To sam joj i rekla, i sama sam niskotlakaš, dug i dosadan život, loši u krevetuPostoje ljudi sa prirodno nižim pritiskom
Ako su joj drugi parametri u redu i ako joj ne smeta, ne treba paničiti
Na celi život kontru udarala, pa da nastavim tradiciju!Srećice, badem obara pritisak![]()

Jel vo!iš humus?Ako već hoćeš da zrnevljem regulišeš pritisak, kupuj i jedi leblebije, ja sam luda za njima, pečene kupujem, prezdrave su samo mene malo ebu zbog kila, od njih se gube kilogrami a meni fali vazda bar 2![]()