Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.077
Evo da se igramo zmijice, lovimo Obnija i Minku!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije glupo, što, to je spas za hitne situacije!Jel glupo da onom ihtijaru kupim poklon bon u DM-u? Ako nije, jel ok 50 kaemova?
Fakat nemam vremena ja sad razmišljati i tragati.
Meni su neki mudri ljudi davno govorili da su oni fini najmanje bogougodni, tako da mi je poluzla polusestra izrazito sumnjiva po pitanju njene bogougodnostiTaman posla da se opijamo na tvojoj temi
Biće neka manje bogougodna tema, pa onda![]()

Nemojteeee, evo javno izjavljujem da nema niko bogoUDniji od vas dveU pravu je @Pepeljuginazlapolusestra
Mogao bi i ti malo na ignor
Trebalo je odmah da znam jer ona inače nije zlobna i ne bi to rekla tek tako.![]()
I čak vam i želim svu sreću na ovoj novoj temi, iako i dalje ne znam šta će vam sreća na temi 
Pa po toj tvojoj logici onda sam ja zaista bogougodna?Meni su neki mudri ljudi davno govorili da su oni fini najmanje bogougodni, tako da mi je poluzla polusestra izrazito sumnjiva po pitanju njene bogougodnosti![]()
Jesi krava ebote, od večeras u provjeru uključujem i prepipavanje zidovaEvo da se igramo zmijice, lovimo Obnija i Minku!

Pa neću u subotu sigurnoPa nećeš liznuti s nama, ali teško da nećeš s njima![]()

Bit' će i kiša, pa kad se pripiju uztElo majica i šorc, mrnjaoVoli more pa će poželjeti da se bućne![]()

Volem i roštilj da umočim u tucanu, oh, yeah, nek' gori sveNe volimo tucanu![]()

To je stavNeće, ja ne sumnjam u nju.![]()

Pogledaj i ormare, ušteka se ona među garderobu!Jesi krava ebote, od večeras u provjeru uključujem i prepipavanje zidova![]()

Ti si izuzetak od pravilaPa po toj tvojoj logici onda sam ja zaista bogougodna?![]()
Uvek postoje izuzeci xDA daj, jesi naopak', baš ja izuzetak!Ti si izuzetak od pravilaUvek postoje izuzeci xD
Meni je brat uvijek govorio kad za nekog kažem da je fin - Ti su najgoriMeni su neki mudri ljudi davno govorili da su oni fini najmanje bogougodni

Hahahahahahahahah
Jesi krava ebote, od večeras u provjeru uključujem i prepipavanje zidova![]()

Kako to misliš nema niko bogoudniji?Nemojteeee, evo javno izjavljujem da nema niko bogoUDniji od vas dve![]()

U Pepe se ne sumnja!Meni su neki mudri ljudi davno govorili da su oni fini najmanje bogougodni, tako da mi je poluzla polusestra izrazito sumnjiva po pitanju njene bogougodnosti![]()
Ukopa se samNemojteeee, evo javno izjavljujem da nema niko bogoUDniji od vas dveI čak vam i želim svu sreću na ovoj novoj temi, iako i dalje ne znam šta će vam sreća na temi
![]()

Pa neću u subotu sigurno
U nedelju ću malo kasniti za vama, ali ću vam se pridružiti u lizanju![]()

Blud i razvrat u najaviBit' će i kiša, pa kad se pripiju uztElo majica i šorc, mrnjao![]()

Pošteno!
I ti djeluješ fina..Meni je brat uvijek govorio kad za nekog kažem da je fin - Ti su najgori![]()

Meni kad kažu da sam fin, odmah znam da me ne poznaju dovoljno dobroMeni je brat uvijek govorio kad za nekog kažem da je fin - Ti su najgori![]()

Kakva si ti to drugarica, kada tako lako odustaješ od mene kad god te iznerviramU Pepe se ne sumnja!
Sad stvarno ideš na ignor![]()
Prava drugarica će biti tu i kad je nerviram 
Sad će ti odgovoriti sa "mrnjao"I ti djeluješ fina..![]()
Treba i meni milijarda, dve tri, 100, pa je ll' me pita nekoooo da mi daaaa?![]()
![]()

Pravi drug će ti buljiti u sise čak i kada ih nemašKakva si ti to drugarica, kada tako lako odustaješ od mene kad god te iznerviramPrava drugarica će biti tu i kad je nerviram
![]()

Evo da se igramo zmijice, lovimo Obnija i Minku!