Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 7.915
Da ne bi morao da ti nešto kupi za NGPriprema teren za raskid.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne bi morao da ti nešto kupi za NGPriprema teren za raskid.![]()
Ako pogodiš gde su.U oči se gleda kad se pije![]()
Zaboravila sam na toPa znaš da ja idem na sastanke kod pravih vatrogasaca, ovi fejk striperi nisu ništa u poređenju sa tim muškarčinama![]()

Pa teško da ću od trenera uspjeti da mrdnem negdjeSamo da te ne češka tako neki isklesani zgodniša za vikend![]()

MoralaMorala si da otvoriš spojler i još klikneš na link.
Ja sam jednom zalepio ruku na ringlu i naučio.
(sve dok vide strah, oni ne odustaju)

Sve je dobro dok ne vidiš 4 okaAko pogodiš gde su.![]()
Zato i kažem da moje visine bogougodnosti teško možete dostići, jer ja sam konstantno izložena žestokim izazovimaEto, stalno okružena testosteronom![]()

Meni su neki mudri ljudi davno govorili da su oni fini najmanje bogougodni, tako da mi je poluzla polusestra izrazito sumnjiva po pitanju njene bogougodnosti![]()

Šta je tebi baš, baš gadno?Sve te razumem.Isti problem imam.
![]()
Izmigoljit ćeš se ti ako ti bude odgovaralo, ne sumnjamPa teško da ću od trenera uspjeti da mrdnem negdje![]()

Pijete na Pepinoj temi, sramota
Pa mi fini smo najgori, kažem
Osim Pepe, ona je izuzetak od pravila![]()

Ne mogu da potvrdim ni da demantujemIzmigoljit ćeš se ti ako ti bude odgovaralo, ne sumnjam![]()

Ma, još se prozovi ovakoZato i kažem da moje visine bogougodnosti teško možete dostići, jer ja sam konstantno izložena žestokim izazovima![]()
Aj' popni se malo na meneNe mogu da potvrdim ni da demantujem![]()

U Pepe se ne sumnja!
Sad stvarno ideš na ignor
Ukopa se sam![]()
Pa Pepi sam prava drugaricai ne odgovaraj mi jer te ne vidim sad
Zabrana ti ističe što se mene tiče kad @Pepeljuginazlapolusestra kaže![]()

Ako je Pepa zaista toliko fina koliko je hvalite, onda će ona odmah da ukine tu zabranu. A ako to ne uradi, onda definitivno nije nimalo fina![]()

Ma, još se prozovi ovako
![]()
Uroše, pretpostavljam da misliš na broj postovaAj' popni se malo na mene![]()

Kako si zla, obmanula si našu Serpentinu da me samo ona stavi na ignore, a ti me i dalje čitaš i citirašNeka ga malo, dok se ne opameti![]()

Dogovoreno![]()
Neka ga malo, dok se ne opameti![]()

Ne znam tek sam teoriju izmislila, strpi se da poradim na njoj![]()

Kako si zla, obmanula si našu Serpentinu da me samo ona stavi na ignore, a ti me i dalje čitaš i citiraš![]()

Toooo, mačkoJa vjerujem u @Žardinjera ponašanje, i ponosno mogu reći da ću biti isto bogougodna kad porastem kao ona![]()