Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bas je bio dirljiv koncert, cela retrospektiva. Mozda je lepsi deo sa Bistrikom, ali su mi predugj snimci. 70. rodjendan Bilji, a danas je umro jedan od njihovih saradnika, sve se isprepletalo. Posfo su neki ljudi i stari vrlo je pitanje da li je ovaj sastav gostiju ponovljiv.
Nisam znala da cu ici, ali mi je iskrslo. Pa sam pravo iz bioskopa, pre kraja jednog zanimljivog japanskog filma presla na koncert.

Car Lol GIF by SVT

Evo nas. Svi na putu za Kovin. Heroj nas vozi, naraFno. :malav: 🤭😂

Imam i rade bez prestanka. Da, čestica je 190 :( i savjetuju da ne idemo vani a da unutra uključujemo pročišćivače :(
I za vrijeme korone su savjetovali da ne idemo vani :D . I stvarno 'vamo-preko nidje nikoga nije ni bilo: samo mi vozaci, klosari,i prosjaci. I poneko bi prosetao kera ili izasao na dzoging :D

Ako se rodi odgojiću ga tako da mu materijalno bude najmanje bitno. Objasniti da sve pare svijeta ne vrijede ništa ako živiš okružen belajima, budalama, nesrećnima.
Na zalost belaje, budale, i nesrecne bas stvara trcanje nekih ljudi za materijalnim stvarima :D .

Nema meni više vraćanja dole, jedino na odmor par dana godišnje i to je to.
Ionako planiram da prenesem ovde to malo stvari što mi je ostalo tamo, knjige, komp, neke sitnice koje imaju vecu sentimentalnu vrednost nego materijalnu...
Jel planiras da ostanes u Ceskoj, ili da ides negdje drugo u EU?
Dosta vas iz manjih mjesta nije imala nikakvog izbora, nego ili da ide za BG/NS i tamo nesto sljaka, ili da ide preko :D .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back