Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.337
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ObjasniMa kako će biti poso... To je potpuno druga reč.![]()
Fakat me provjeravaš?Uuu, jeste.![]()
Potraži tamo đe me provjeravašI ovo za svaki vokal (sažimanje samoglasnika)?![]()

Kažu jeste.Potraži tamo đe me provjeravaš![]()

PosebanJa se ne sećam da sam bio u petom, a ti se sećaš kad si učila.![]()

Alkoholna soba!Kuhinja dnevna, wc u prizemlju, ja na spratu imam dve sobe i kupatilo, iznad na spratu još jedna ogromna soba i u podrumu mi mašine vešeraji, ostava, alkoholna soba, radijator.![]()

I za vrijeme korone su savjetovali da ne idemo vaniImam i rade bez prestanka. Da, čestica je 190i savjetuju da ne idemo vani a da unutra uključujemo pročišćivače
![]()
Na zalost belaje, budale, i nesrecne bas stvara trcanje nekih ljudi za materijalnim stvarimaAko se rodi odgojiću ga tako da mu materijalno bude najmanje bitno. Objasniti da sve pare svijeta ne vrijede ništa ako živiš okružen belajima, budalama, nesrećnima.
Jel planiras da ostanes u Ceskoj, ili da ides negdje drugo u EU?Nema meni više vraćanja dole, jedino na odmor par dana godišnje i to je to.
Ionako planiram da prenesem ovde to malo stvari što mi je ostalo tamo, knjige, komp, neke sitnice koje imaju vecu sentimentalnu vrednost nego materijalnu...