Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajd preživjeću :D
skraćena verzija:

Pozvali lika na regrutaciju u vojni odsek.
Naravno lik neće da ide u vojsku i razmišlja kud će i šta će. I seti se i kupi eurokrem i onu tamnu stranu razmaže dole po sebi i obuće gaće.

Ode na regurtaciju i pošto se tamo skidaju gaće i mora da se čučne dođe red na njega.

On skine gaće i vidi se sve ono braon, pita ga onaj iz komsije jesi se ti to us*ao?

Lik uzme na prst onaj eurokrem lizne i kaže: izgleda da jesam, šta ćemo sad

Sad je zahvaljujući turizmu Zadar postao preskup. Mislim da je kvadrat stambenog prostora skuplji nego u Zagrebu, tako da su oni koji se ne bave turizmom opet najebali, da izvinete na izrazu.

Inače, ovih dana kad god vidim na Instagramu nešto što ima veze sa dlakama, ja to sačuvam i kažem ovo moram da pokažem Oblom :D

Kao mala sam letovala na Zdrelcu, islo se trajektom iz Zadra, a do Zadra sno leteli.
Jednom je brat bacio plasticni brodic sa dosadnog trajekta. Pa urlao da mu dohvatino. Sad kad raznislim, vrlo logicno se poneo.
To je na nekom ostrvu turisticlom, skorije sam skontala, ali sam zaboravila na kom

Naime baba je to pronasla, jer je vodila tamp djake, pa joj se dopalo mesto. Zato je znala i za prelepu borovu sumu u kojoj smo se odmarali po podne. U njoj je bilo napusteno skolsko odmaraliste.

Suma je izlazila na plazu sa stenama i talasima, gde nije moglo da se kupa. Ali je bilo nesto skoljki, napusten zardjali tobogan za vodu (ko da su pre tu silazila deca kamikaze) i oni krugovi koji ostanu od morskih jezeva. Regularna pitoma plaza nije imala skoljke.
U tom odmoru sam pravila kucice za mrave od sisarki i iglica i mrvila im keks. Cudilo me sto se ne nasele nego negde sele mrvice.

Redovna plaza je bila divna, plitka, pescana. Tu sam naucila da plivam tako sto sam se naljutila i otisla konacno do grudi bez gume ljuta da se kao udavim. Mama me je pustila taman divoljno vremena dok je dosla sa gumom da pokupi ostatke. A ja sam srecno proplivala.

Baba se gusterala po stenama. Plutala na duseku i nikad nije uspela da propliva osim unazad malo. Krivila je mene, jer kad ona krene ja vicem da je ohrabrim. Bravo baba to nikad nije kasno. I onda nju bude blam. Baba je bila uvek vitka i u stvari nikad nije vazila za nesto lepu. Ali neke njene devojacke slike pokazuju neznu i u stvari lepu i modernu devojku, kao iz Alo alo. A te na moru jednu vitku zenu.

Naspram je bilo neko ostrvo za koje su pricali da tu idu jadni prestareli magarci, da ih ostave da uginu. Pamtim zauvek, bedak.

Odsedali smo kod neke baba Ankice, cija cerka je isto imala dosta godina i jedan bubreg, Senka se zvala.
Jednom po podne me vodila na plazu, pa nisam smela da mrdnem, jer su mi rekli da budem dobra jer ima samo jedan bubreg. A ona se cudila sto necu u vodu.

Iza kuce se videlo zaraslo dvoriste i po koji mak. Kome sam se vrlo cudila, posto mi je neko rekao da se od toga pravi droga.

:zeek: Šta je onooooooooooooooooo?
Taman kad pomislim da ne mogu da me iznenade teme kad dođem , a vi me razuverite
Monsters Inc Hug GIF

skraćena verzija:

Naravno lik neće da ide u vojsku i razmišlja kud će i šta će. I seti se i kupi eurokrem i onu tamnu stranu razmaže dole po sebi i obuće gaće.

Ode na regurtaciju i pošto se tamo skidaju gaće i mora da se čučne dođe red na njega.

On skine gaće i vidi se sve ono braon, pita ga onaj iz komsije jesi se ti to us*ao?

Je l komisija morala da proba takođe? 🤣

Moja greska.Mislim malo kad vam ego uvrijedjen onda to kazete.
Koji ego, dečače, gubiš se.
Samo sam rekla da mi ne kopiraš čoveka, a ti odmah skočio i krenuo sa gej pričama i odbijanjima, wtf, saberi se, nisam ni pomenula pederluke, a to što su ti oni uvek u glavi, tvoj problem. Ili zadovoljstvo.

skraćena verzija:

1762639247027.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back