Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 15.020
Pa svaka druga reč ti Heroj.Pa rekla si da sam zaljubljen u Heroja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa svaka druga reč ti Heroj.Pa rekla si da sam zaljubljen u Heroja.

Ma šta ste se uhvatili menePa svaka druga reč ti Heroj.![]()
Pa ti hoces da naskaces na njega, ne ja.Pa svaka druga reč ti Heroj.![]()
Nema fajta, ja fajtam..Nisam u toku za ovaj fajt...

Ovo je najbliže iznerviranoj Lo! Meći na ignor!Koji ego, dečače, gubiš se.
Samo sam rekla da mi ne kopiraš čoveka, a ti odmah skočio i krenuo sa gej pričama i odbijanjima, wtf, saberi se, nisam ni pomenula pederluke, a to što su ti oni uvek u glavi, tvoj problem. Ili zadovoljstvo.
Ako te ispuste, ce te polome.Ma šta ste se uhvatili mene
Hoću i?Pa ti hoces da naskaces na njega, ne ja.![]()

Ne smemOš se kladimo![]()

Pa zaskoci ga.Hoću i?![]()
Ma kakvi, oš da ga merim sad?Ovo je najbliže iznerviranoj Lo! Meći na ignor!![]()

A onaj kad zeka, lija i meda hoće da se izvuku od regrutacije? Pa zeka odseče uši, lija odseče rep, a meda gleda nema velike uši, nema veliki rep, on odseče kitu. I sve ih oslobode služenja vojske, zeku jer je zec bez ušiju invalid, lisica bez repa je isto invalid, a meda je imao ravne tabane.Trebao bi jednom da vam ispričam i o medi i saksiji isto sa regrutacije ali to neki drugi put![]()

HoćuPa zaskoci ga.![]()

Aj sad, oprala sam zube, neću više jesti i pitiTrebao bi jednom da vam ispričam i o medi i saksiji isto sa regrutacije ali to neki drugi put![]()
Ja znam onaj vic o medi.Trebao bi jednom da vam ispričam i o medi i saksiji isto sa regrutacije ali to neki drugi put![]()
Aj baš da vidimo kakav ti je sistoličkiMa kakvi, oš da ga merim sad?![]()

Nije to taj i nije vicJa znam onaj vic o medi.![]()
KasnišLo, sad ga meri!!!![]()

Ne mogu sad, jako mi je kasnoAj sad, oprala sam zube, neću više jesti i piti![]()
Jao mene grdne!Sad i ispod jezika, nek proveri dva puta za svaki slučaj!