Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.359
Ima na Aliju dobar super lepak da zalepiš taj kabl.Ne mogu ja to.
Telefon mi treba na staklu a upaljac je iza menjača. Kabl bi morao da ide preko istog a to mi nije bezbedno, narocito kada treba cesce da menjam brzine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima na Aliju dobar super lepak da zalepiš taj kabl.Ne mogu ja to.
Telefon mi treba na staklu a upaljac je iza menjača. Kabl bi morao da ide preko istog a to mi nije bezbedno, narocito kada treba cesce da menjam brzine.
Neki imamo i subotu i nedelju radnuSedí i uživa a neki imamo radnu subotu![]()
Nisi živeo u Bibinju, Bibinje su množina, tako da si živeo u Bibinjama.Živeo sam nešto kratko u Bibinju.Delovali su mi kao fini ljudi.
![]()

Sad su neke stvari jasnijeŽiveo sam nešto kratko u Bibinju.Delovali su mi kao fini ljudi.
![]()

Aaaaaa sad mi je jasno što si takavŽiveo sam nešto kratko u Bibinju.Delovali su mi kao fini ljudi.
![]()
Gdje je onaj @Tamburiks da vidi kako me i dalje prati loša sreća u pregovorimanema meni zarade od porodice, nema šanse!
Pogledajte prilog 1813787

A ne zezaj, znaš da o njima kruže razne priče.Živeo sam nešto kratko u Bibinju.Delovali su mi kao fini ljudi.
![]()
Neki imamo i subotu i nedelju radnu
Znači ni hvala nisam dobila, evo princezu pitam jesu li pojeliTreba da zaposlis mene da pregovaram sa njima, radim na procenat![]()
Njihova krivica, tako me naučili.Nisi živeo u Bibinju, Bibinje su množina, tako da si živeo u Bibinjama.
Dobar dan![]()
Ima na Aliju dobar super lepak da zalepiš taj kabl.![]()

Ja radim dnevnu danas i sutraRadim noćnu večeras i sutra.
Znači ni hvala nisam dobila, evo princezu pitam jesu li pojeli![]()

Hoćemo mijenjati nickŽiveo sam nešto kratko u Bibinju.Delovali su mi kao fini ljudi.
![]()
Tačno si u pravuNezahvalnici
Ja se obradujem i na slici kada ih vidim pa dobiješ i lepu reakciju od mene.![]()
Ja radim dnevnu danas i sutra
Ne znam kako, ja sam rođen u Zadru, uvek su bile Bibinje, množina ženskog roda. Čak imaš deo naselja koji se zove Velike Bibinje i drugi koji se zove Male Bibinje.Njihova krivica, tako me naučili.![]()
Tačno si u pravu![]()

Ja trenutno radim samo dnevne, ima više posla nego u noćnim ali barem spavam kući u svom krevetu.Bolje dnevna nego noćna
Nisam čuo nikakve priče.A ne zezaj, znaš da o njima kruže razne priče.
Ja trenutno radim samo dnevne, ima više posla nego u noćnim ali barem spavam kući u svom krevetu.
Ja trenutno radim samo dnevne, ima više posla nego u noćnim ali barem spavam kući u svom krevetu.

Opet imaš neke super idejeHoćemo mijenjati nick?
Pristajem biti ono sa gujicom ali ti Bibe!
Bibeeeeeee!