Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene te dvije nisu bile lektire. Karenjina jeste. I to mi je stvarno bilo uživanje za čitanje :zaljubljena:
Rado bih je čitala ponovo, zanima me kako bih je sad doživjela, kao odrasla. 🤣
Mnogo drugačije nego sa 15 ili 16 godina
To ih nikada nisam razumeo, a svi su tako ispitivali. Ko će da zapamti hiljadu stranica, a niti je poenta književnosti u tome...
To bilo samo sa tom jednom profesoricom, srećom, posl eprvog polugodišta dobili drugu profesoeicu, kod nje i oni koji nisu voleli da čitaju, zavoleli su....
Sestri ime dao tata po Azri :D meni po Šantićevoj, sreća pa nije bilo više djece, garant bi se sin zvao Elvis :zcepanje: po Kurtovichu
Moj voleo Jesenjina, navukao i mene, tako i dobila ime
Čudi me da nisam dibila ime Isidora....

Mnogo drugačije nego sa 15 ili 16 godina

To bilo samo sa tom jednom profesoricom, srećom, posl eprvog polugodišta dobili drugu profesoeicu, kod nje i oni koji nisu voleli da čitaju, zavoleli su....

Moj voleo Jesenjina, navukao i mene, tako i dobila ime
Čudi me da nisam dibila ime Isidora....
Isidora znači DAR BOGINJE IZIDE

Ne samo krava, nego i svih drugih pametnih bica,.....ovaca, krmaca, biba, kokoski, gusaka, koza....
sve znam o njima....
Kupila mi majka čarape. Ja pogledam - čarape dlakave. Na etiketu - 100% kamilja vuna (na ruskom, ako sam dobro preveo). Da sam juče umro ne bih znao da kamila ima vunu. 🤣 A da mojoj majci svašta pada na pamet, to znam. 🤣

Kupila mi majka čarape. Ja pogledam - čarape dlakave. Na etiketu - 100% kamilja vuna (na ruskom, ako sam dobro preveo). Da sam juče umro ne bih znao da kamila ima vunu. 🤣 A da mojoj majci svašta pada na pamet, to znam. 🤣
lazu bolan....ovca ima vunu....kamile imaju grbu.....

Ništa bez dlaka,lepo ja kažem
Mislim da su to one dvogrbe rundave azijske kamile
2011_Trampeltier_1528.JPG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back