Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.802
Ja samo ovajJa sam godinama koristio ovajkao što danas koristim ovaj
.
Pričala sam vam već za drugara sa igrice koji je
Najnormalnije stavio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja samo ovajJa sam godinama koristio ovajkao što danas koristim ovaj
.
Odoh ja da radim, uživajte u ostatku večeri![]()
Minka sve raskrinkaGde god da kreneš,kud god da pođeš,Minkinu cenzuru moraš da prođeš
mene ko zna ovako privatno i uživo krene da se krsti kad počnem da mlatim crnohumorne viceve i slO gde si moj davno izgubljeni brate!
Ja malko kad se opustim izazivam sablazan
Teško mi pada ova autocenzura ali sa druge strane to je dobra vežba za međuljudske odnose
Ugodan rad, nemoj se umoriti puno!Odoh ja da radim, uživajte u ostatku večeri![]()
Ja se družim sa sličnim a često i gorim od sebemene ko zna ovako privatno i uživo krene da se krsti kad počnem da mlatim crnohumorne viceve i sl
Da, sećam se te priče.Ja samo ovaj
Pričala sam vam već za drugara sa igrice koji jekoristio umjesto tačke i zareza, znači nenormalno puno. Jednom na skajpu ujutro me čeka poruka od njega: Minka, prijavio sam te za dijeljenje naloga, pripazi mi lika par dana neću dolaziti umro mi je tata
Najnormalnije stavionakon umro mi je tata
Jedno vreme su masovno koristili taj smajli umesto interpunkcijeDa, sećam se te priče.I sad koju reakciju staviti na taj post... jbg, stavio sam ovog što se kleberi. Nije lepo prema drugaru, ali nije ni on sam bolji u ovim stvarima.
![]()
Ma lud je skroz, iz Bg je, ima 5 komada djece, sad su već veliki, ali kad su bili mali pa ih on čuva kad žena radi popodne a imamo sastanak klana-svi čuvamo njegovu djecu, kaže odoh samo kupiti cigare, pripazite ih, ostavi uključenu kameru i odeDa, sećam se te priče.I sad koju reakciju staviti na taj post... jbg, stavio sam ovog što se kleberi. Nije lepo prema drugaru, ali nije ni on sam bolji u ovim stvarima.
![]()
drugarčina!I ovaj mi bio praktičan
Pa.....I ovaj mi bio praktičanPogledajte prilog 1813528 Sve može da se napiše uz fen.![]()
Pa dobro ti, ti si posebanJa sam pisao...![]()
Znaš da je na Tibetu zbog manjka žena zastupljena poliandrija?Ma lud je skroz, iz Bg je, ima 5 komada djece, sad su već veliki, ali kad su bili mali pa ih on čuva kad žena radi popodne a imamo sastanak klana-svi čuvamo njegovu djecu, kaže odoh samo kupiti cigare, pripazite ih, ostavi uključenu kameru i odemi vriska, cika, najmanje od njih 5 tek prohodalo. Stres doživimo kad se djeca pobiju. Kad mi je mama umrla, došao je čak u Sa na sahranu
drugarčina!
E bez zezanjaPa dobro ti, ti si poseban![]()
Hoćeš onda crveni?Pa dobro ti, ti si poseban![]()
Uuu to nemoj ni da pomišljaš!Hoćeš onda crveni?Jeste da bi trebao žuti između, ali...
![]()

Da!E bez zezanja
Obli jer retko cool lik
I ima dobru narav a inteligentan jeDa!
Ne znam jesam li mu ikad stavila drugu reakciju osim smijeha. Uvijek me nasmije. A znaš da ja volim i poštujem osobe koje se super zezaju i na svoj račun, a on i to odlično radi!
Kaže srušio se na ulici niko nije htio ni da ga pogleda, sreća naišao poznanik pa mu pomogao hahahahahahahahaI ima dobru narav a inteligentan je
Dobro, stani, neću više zelene.Da!
Ne znam jesam li mu ikad stavila drugu reakciju osim smijeha. Uvijek me nasmije. A znaš da ja volim i poštujem osobe koje se super zezaju i na svoj račun, a on i to odlično radi!
Stavih srce kao reakciju i onda se sjetih da ti je karakter jak, pravoDobro, stani, neću više zelene.Obećavam.
![]()

Nisam ranije ništa obećavao.Stavih srce kao reakciju i onda se sjetih da ti je karakter jak, pravoi da ti obećanja ne vrijede ništa
![]()