Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.731
Samo konstatujem da maćkicu neću stavljatIzazoveš me pominjanjem onog mEsta, previše važnosti mu pridajete i dalje...to ne kapiram...
A bukv smo svi procvjetali ovde![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo konstatujem da maćkicu neću stavljatIzazoveš me pominjanjem onog mEsta, previše važnosti mu pridajete i dalje...to ne kapiram...
A bukv smo svi procvjetali ovde![]()

To je moja čokolada bila, ja sam je prvi video!To mi je poznato, zapamtila sam dobro kako si trčao da uzmeš detetu čokoladu ispred nosa![]()
Kako dolikujeLEpo si ga dočekala znači![]()

Nisam ispratilaJesi vidjela s kakvim se problemima susreću oni u Niš?

Srce mi cEpaš na milion sitnih delićaSamo konstatujem da maćkicu neću stavljat![]()

Lijepi strah da Minka ne ispravljaSve sam nepismeniji. 4x ispravih poruku u 10 sek.![]()
Pa pretpostavljam da ćemo imati još jednu temu prije novogodišnje.
Ako ovu ispišemo za 20 dana, taman sledeća će bit do 20-25 decembra i onda praznična zmijica![]()

U NiŠ im valjda carine pošiljke koje su ispod 50e ako sam dobro skontala, a ne bi trebaloNisam ispratila![]()

Srce mi cEpaš na milion sitnih delića![]()

A poželjela nam da mi konačno pronađemo put bogougodnosti, a vidi nje.. raspojasala se..I to na mojoj temi![]()

Ja se izvinjajem, neće se ponovitiI to na mojoj temi![]()

odJutros smo bili zajedno, moram malo da iskuliramObrati se načelniku, možda pruži utješnu rEč ili nešto drugo![]()

To svakakotu je uvijek trener sa.. masažerom![]()

Bolje da ne objašnjavam šta vam sleduje u toj oblastiU NiŠ im valjda carine pošiljke koje su ispod 50e ako sam dobro skontala, a ne bi trebalo![]()

ObjasniBolje da ne objašnjavam šta vam sleduje u toj oblasti![]()
Mnogo su gori trocifreni
Još ds ispravljaš i u citatima...Lijepi strah da Minka ne ispravlja![]()
da*Još ds ispravljaš i u citatima...![]()
Skupo2 KM mandarine, provjerila sam sad![]()
Eto, a Minka sebi pripisuje zasluge za smajliće...
Pomislio sam da čitam Herojkov postMnogo su gori trocifreni
Moj drug je svedočio kako se u jednom pijana baba POSRALA drugom putniku na cipelu