Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.584
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad ja nisam bila dobra?![]()

Bunda preko, pa kad skinem, ono mrak! :kUrmin:Naopako
Ne znam je li opasnija kad je kući ili van kuće![]()

Možda sa onim što joj se javiJoNavijam da izlaziš sa komšijom koji donosi cvijeće![]()
Mene greje ljubav prema tebi!Ponesi termofor
Navijam da izlaziš sa komšijom koji donosi cvijeće![]()

E onda ćeš se smrzneš 1/1Mene greje ljubav prema tebi!
VratiJo se u NemačkE zbog meneMožda sa onim što joj se javiJo

Pa kako onda nemaš iskustva sa hot dopomJa sam se češće viđala sa nekima na daljinu nego sa nekima sa kojima sam bila u istom gradu![]()
Taj je u Kg, vratiJo se iz Nemačku, ne pratišMožda sa onim što joj se javiJo

Pa ja napišem dolazim, a ti pitaš zar nije sutraIz ove pJerspektive, sve preko dvije rečenice mi je bjesomučno dopisivanje
Najbolje kao načelnik, napiše samo "Dođi" i to je sasvim dovoljno![]()
Pa možda se vratijo u nemačku na dusiTaj je u Kg, vratiJo se iz Nemačku, ne pratiš![]()
Ne mogu da potvrdim, ni da demantujem.Navijam da izlaziš sa komšijom koji donosi cvijeće![]()

Došao zbog mene nazad na duši periJod!Pa možda se vratijo u nemačku na dusi
Će me ugreju najlonke! Valjda! Ili neće?
A i khm bunda će me ugreje.![]()
Ne mogu da potvrdim, ni da demantujem.
Biću dobra, kao i uvek! Ako me nema, možda sam u UC! Kako sam patrav!![]()
Dobra sam k'o mirno more, a ti tako!Ovdje treba čipovati Žardinjeru i Lorelaj, najkritičnije su.![]()

VratiJo se nazad prvim flugCojgom!Taj je u Kg, vratiJo se iz Nemačku, ne pratiš![]()
Joj, ne znam odgovor na ovo pitanje, imam tremu, zbunila sam se.Nadam se da ćeš biti dobra![]()

VratiJo se u NemačkE zbog mene![]()
I ja sam imao bolja iskustva u tom dopisivanju sa osobama na daljinu.To može ako ste na blizinu.
A moja iskustva su samo na daljinu. Što dalje, to bolje![]()
Onaj od 2l, pa napred da stavim i onda da beže mužjaci od mene. A možda im se i svidi.Ponesi termofor