Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ju jel' ja jedina ovde ne znam da citam pritisak. I odbijam da merim msm sebi. Kaki mi je taki mi je.
Meni je puls u mirovanju pomali inace. Nadam se zbog trcanja.
Moja kolegica nosila onaj petnaestodnevni holter, rekli joj na sistematskom da ima neki problem sa srcem i baš se zadala da sve ispita šta je, kako je. Puls joj 40-50. I ode da skinu holter i očitaju nalaz, dva puta joj u tih 15 dana srce stalo :D jednom u noći, znači na spavanju, drugi put u vrijeme kad je na poslu bila. Nešto joj rekli lijevi blok joj sheban. Inače je 89 godište.

Saće tebi Agi da ispriča još jedan iz svoje bogate zbirke blamova
Išla ja u srednju školu, I ostala bez pljuga a kratak je odmor, trafika daleko
I krenem da žicam dvojici ortaka, Škorpijetina, i oni mi kažu:" Imamo jednu cigaru al je mnogo žilava!"
" Nema veze, pušim ja sve",misleći da oni misle na krdžu!
Onda mi objasne da su se šalili ali NE I KAKO!
Odem ja nekih deset metara, i upali mi se sijalica:" Ebem li vam cveće rosno!" :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Ajde Agi ne lagi da si se setila posle deset metara. Pre ce biti deset sati kasnije, Agi se uspravlja u sred noci iz kreveta i lupa se u celo.

I krenem da žicam dvojici ortaka, Škorpijetina, i oni mi kažu:" Imamo jednu cigaru al je mnogo žilava!"
Odem ja nekih deset metara, i upali mi se sijalica:" Ebem li vam cveće rosno!" :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

👍❤️🤣:mrgreen:😲🙁😡

Moja kolegica nosila onaj petnaestodnevni holter, rekli joj na sistematskom da ima neki problem sa srcem i baš se zadala da sve ispita šta je, kako je. Puls joj 40-50. I ode da skinu holter i očitaju nalaz, dva puta joj u tih 15 dana srce stalo :D jednom u noći, znači na spavanju, drugi put u vrijeme kad je na poslu bila. Nešto joj rekli lijevi blok joj sheban. Inače je 89 godište.

Kako onda u 40-50 kad je moje godiste? :huh:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back