Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.483
neka, ću se popnem na vrh one najviše palme da čučim dok ne prođeOvo ti plavi ko druga obala Dunava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka, ću se popnem na vrh one najviše palme da čučim dok ne prođeOvo ti plavi ko druga obala Dunava.
Ovi ce na ignor.nemaš ti ku*ac za nju![]()
tek će da bude nenormalno....za 10tak godina ćemo biti kao kalifornija.Ali ovo što se dešava poslednjih 10ak godina nije normalno, nagli prelaz iz vrelog u hladno.
Svi vidimo mane, osim naseg kupca sa palme.Je l ovo fotka i cena za vreme oseke ili plime? Bitna razlika.![]()
Jedva čekam taj standard.tek će da bude nenormalno....za 10tak godina ćemo biti kao kalifornija.
nećemo zimu uopšte imati, zato i govore stručnjaci da se spremimo na uzgoj banana u srbiji i ostalog tropskog voća
Gledao sam horor film sa ovakvim ostrvom. Doduše bez palmi.Svi vidimo mane, osim naseg kupca sa palme.
Jel ono gde stare?Gledao sam horor film sa ovakvim ostrvom. Doduše bez palmi.![]()
Kalifornija je uz more, mi cemo postati zatvorena (pod)saharska drzava poput Nigera ili Cada (doduse ionako im sve vise nalikujemo i po drugim karakteristikama).tek će da bude nenormalno....za 10tak godina ćemo biti kao kalifornija.
nećemo zimu uopšte imati, zato i govore stručnjaci da se spremimo na uzgoj banana u srbiji i ostalog tropskog voća
Eto jos samo more da nam izraste i top smo.
Baš velike pare za lepo ostrvceel ima neko 230.000$ na zajam?
Deluje premalo da bi imalo pitku vodu.Nemo te iskoristi sad neko/neka.Baš velike pare za lepo ostrvceDeluje premalo da bi imalo pitku vodu.
Ako se uskoro oženim, neću imati te pare. Ako se ne oženim, možda ću imati za oko 8 godina.
Trenutno imam oko 68000e uglavnom investirano u akcije i još sam drugima pozajmio preko 4000e.
Onaj sa aviončićem, kad im pilot umre u toku leta.Jel ono gde stare?
Ako je to, strip po kome je radjen je ozbiljno bolji. Ima kod nas.
Samo ten da nabacimo.Kalifornija je uz more, mi cemo postati zatvorena (pod)saharska drzava poput Nigera ili Cada (doduse ionako im sve vise nalikujemo i po drugim karakteristikama).
Treba uvesti njihove crnkinje, da ubrzamo taj proces...Samo ten da nabacimo.![]()

Uvoze muškarce iz Gane.Treba uvesti njihove crnkinje, da ubrzamo taj proces...![]()
Ima ih više sa tom tematikom.Gledao sam horor film sa ovakvim ostrvom. Doduše bez palmi.![]()
Taj rađen po stripu?Jel ono gde stare?
Ako je to, strip po kome je radjen je ozbiljno bolji. Ima kod nas.
Ima kriterijum.On to i hoce...![]()
Samo ten da nabacimo.![]()
Gratis ide sida sifilis hepatitis, Vaše je samo da izabereteUvoze muškarce iz Gane.![]()