Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali ovo što se dešava poslednjih 10ak godina nije normalno, nagli prelaz iz vrelog u hladno.
tek će da bude nenormalno....za 10tak godina ćemo biti kao kalifornija.
nećemo zimu uopšte imati, zato i govore stručnjaci da se spremimo na uzgoj banana u srbiji i ostalog tropskog voća

tek će da bude nenormalno....za 10tak godina ćemo biti kao kalifornija.
nećemo zimu uopšte imati, zato i govore stručnjaci da se spremimo na uzgoj banana u srbiji i ostalog tropskog voća
Kalifornija je uz more, mi cemo postati zatvorena (pod)saharska drzava poput Nigera ili Cada (doduse ionako im sve vise nalikujemo i po drugim karakteristikama).

Eh moja omiljena prica kad sam obozavala Ayrtona Sennu je kako je trcao bos po pesku prema zalasku sunca. I osetio veliku srecu i kao da tako moze zauvek. Pa je posle kupio to ostrvo srece!
Malo je tekstova tada stizalo do nas, to je bas bilo lepo.
On je zapravo jako mnogo dokumentovan i slikan. I stvarno je to bio divan zivot i divna jako odgovorna osoba. Vecinom je ziveo go u kupacim gacicama ili sorcu u spotrskim aktivnostima, kod neke vode. Pa helihoptercic, poljoprivredno imanje, ziviotinje. Dobro i zenske, malo kontroverzi sta je bilo stvarno. Uglavnom rajski plus tezak profesionalac. Ali jbg.
Birajte bolje ostrvo!

Gledao sam horor film sa ovakvim ostrvom. Doduše bez palmi. 🤣
Ima ih više sa tom tematikom.
Jel ono gde stare?

Ako je to, strip po kome je radjen je ozbiljno bolji. Ima kod nas.
Taj rađen po stripu?
Jeste film malo jeziv, ali više zbog onoga što je bilo na kraju.
Da ne spojlujem previše.
To mi je jezivije od bilo čega.

Ali ko može gatantovati da nije tako i u realnosti a da mi uopšte nismo ni svesni šta se sve radi.

Samo ten da nabacimo. 😁
sunburn-tan.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back