Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto je ovako hladno napolju
1763459335698.gif

Pobeze mi macak majku mu. Kako sam usla u stan, isla po kiflice za cerku. Nju boli stomak i ostala je kuci. Kiflice mogu da se kupe sa psom, posto je saltercic. Pa ajd onda sa psom, njuska, vuce, nikad stici. A meni pao secer u pm. Samo sam mislila na sataras sa jajima koji sam imala u planu i pocela vec da se preznojavam. I konacno di vrata, macak zuum.

Rekoh aj u pm prvo sebe da saniram. Otisao na gore, ali vrv je krovna zakljucana. Taman sam jela, zvoni uzbudjeno upravnica. Sitna jako dinamicna, kao gospodja iz Poltergrejsa, samo simpaticnija. Ima na svojim vratima dodatnu spijunku na svojoj visini.
Kaze macka vam je na izlazu iz zgrade, sad su izvodili dva gadna psa i sav se sklupcio. A druga komsinica je sa njim. Bas se zena uzbudila. Grizla me savest. Vec ga je jednom locirala i cuvala u podrumu. Al nije kaze smela da ga dira ako grebe. Mislim da je on glavna napast kad je bio mali, sa pravim grebanjem zavrsio. Pogotovo kad je ovakva frka ne bi me cudilo da bi ih i cmokio. Svi se cude koliko je krupan. Ta druga meni nepoznata komsinica ga mazila i pazila kad smo sisle. A i upravnica se ohrabrila u liftu. Upozorila sam je na dlake, kad je videla kaze au pa vama je kuca puna dlaka. Ja sta je :( .
Znaci dirnula me, posto sam bila ladnija od nje, bas se zena prepala. Hvala im.

Ovaj place od kad je ono bio na terasi, podsetio se.

Lejla je htela da ga potera kao svoju ovcu. Ako zbrise pokusa i ona da bi ga uganjala. Nisam joj dala. Ali je jako uzbudjena kad se vratio i odskicala mu je neku edukativnu. Sam je iz lifta usao.
On zmiga na jedno oko ako je zbunjen. Kad je bio mali stalno je to radio. Sad retko, ali jasno moze da se prati kad mu mozak zbog neceg glicuje.

Crni macan se od takvih bezanija odmakne sto dalje.
Novo je da posle toliko godina tj dve hoce na krilo i pusta me da ga diram i van dela iznad repa. Samo cerki je pustao, ona ga izvne na ledja, on podigne levu sapu i ceska ga pod tom miskom. Ja mu pipnem glavu, ode u pm ko struja da ga udari. A cpijunira i prati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back