Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.780
Dok ne okrene facu ajd može proći ali faca mi se ne đasvi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok ne okrene facu ajd može proći ali faca mi se ne đasvi
A ne zezaj, moraćeš se bar još jednom napiti, ali tada ću i ja! Obećavam. Banovaće me ali nema veze, neće na dugoI to pre NG.Karakter.
![]()
A ne zezaj, moraćeš se bar još jednom napiti, ali tada ću i ja! Obećavam. Banovaće me ali nema veze, neće na dugo![]()
Ma nemojali ja sam imala želju, nije do mene
Popila sam flašicu vina, da ostane zapisano
a to što sam ostala samo do 23h, viša sila![]()

Ti pocrnela od alkohola
Mislim da sam bila kao vrlo mala ali se ne sjećam pa ne računami Banja Luku obavezno da obiđeš![]()

Stavila te na ignor listuSestra me opet blokirala![]()
Tek se probudio pa nabubrioDok ne okrene facu ajd može proći ali faca mi se ne đasvi![]()
Osjetljiva jeStavila te na ignor listu![]()

HahahahahahhahahaTek se probudio pa nabubrio![]()

Ti si bila odlična! Bolje i od mene trijezne, ja neke matere 'sovala sinoć, sad me Pepe podsjeti reakcijomMoram prekontrolisat svoje poruke, da vidim jesam se blamirala![]()

Da je bila Hitlerka na vrijeme, ne bi smioKako razgovaram sa mojom sestrom ponekad, trebala bi mi hladnim oružjem odgovoriti.![]()

Dosta mlađa. Takva joj sudbina.Da je bila Hitlerka na vrijeme, ne bi smio![]()
Aha, ne znam zašto sam mislila da je starijaDosta mlađa. Takva joj sudbina.![]()

Poželi sreću drugimaaaaa, kad nemamo je ti i jaaaaa i nek se nikom ne desi ono što je tebi i meniiiii

U pravu je onaj Heroj za sve, precijenjeno je kupanje i tuširanje kad trebaš izaći vani. On pametan, sve odradi vlažnim maramicama![]()
Ma nemoj
A da je bio mlađani dEčko držao bi te budnom![]()

Mislim da sam bila kao vrlo mala ali se ne sjećam pa ne računam
Bila sam i u Bijeljini, i to sam zaboravila. Tu sam htjela da ukradem autić iz parka![]()