Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.883
Lijepo pajkiLakyyyyy noćyyyyy na umoru sam!
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lijepo pajkiLakyyyyy noćyyyyy na umoru sam!
![]()

Ako nema ništa drugo onda neću ništa.Ne volim ni ja, ali ako nema ništa drugo![]()

Moj drug se preziva Čajić i simpatično mi kako je njegova žena promjenila nick na IG...njeno ime, pa umjesto prezimena - little tea
Nije uporedivoAko nema ništa drugo onda neću ništa.
To ti je kao za čmž-a, ili kako treba ili nikako.![]()

Dešavalo mi se ranije, nekoliko puta.I tebi pada?

Jesmo dobili onaj smajli sa flasterom?
Da, desi se ponekadDešavalo mi se ranije, nekoliko puta.Sad ne. Jedino kad sam na suvozačevom sedištu, a vozi me drug koji je nesuđeni reli vozač.
I tebi? Šećer.![]()
nedavno je bilo gadno, 2.9 bilo 

Daj, za novu turu smajlića ko zna šta ću moratiJesmo dobili onaj smajli sa flasterom?![]()
Jok ja, sedim pod suncobranom, pijem,žderem i spavam u ležaljci, malo se pokvasim i to jePlus plivaš, trošiš se
E hvala nečastivomLakyyyyy noćyyyyy na umoru sam!
![]()
Najbolje da sam na moru i ne kupam se, šta sam onda dolazila, žderat' mogu dje godJok ja, sedim pod suncobranom, pijem,žderem i spavam u ležaljci, malo se pokvasim i to je
Kakvo plivanje i trošenje, došao da odmaram a ne da se umaram

Jesmo dobili onaj smajli sa flasterom?![]()
nismo ni onaj što udara nogom o pod
Ja nikada nisam ni merio kad se desi. A ovako mi bio ok. Mada sam tada bio ili previše mršav, ništa jeo ceo dan ili tako neke gluposti. Sad sam se malo unormalio.Da, desi se ponekadnedavno je bilo gadno, 2.9 bilo
![]()
Pa ajde, taguj me^^^ Trebalo je triput, jer triput i Bog pomaže![]()
Upravo si mi rekao da sam nenormalnaJa nikada nisam ni merio kad se desi. A ovako mi bio ok. Mada sam tada bio ili previše mršav, ništa jeo ceo dan ili tako neke gluposti. Sad sam se malo unormalio.![]()
Bićemo ti večno zahvalni. Ima pesmu da ti spevamo.Daj, za novu turu smajlića ko zna šta ću morati![]()