Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 4.899
Ne znate da pijeteDruže, ja sam promašio zgrau u 20im i zaspap u tuđem krevetu. Jebi me vinjsl temme ****![]()
Roknuo sam 4 piva, niko ne bi izvalio, normalniji sam nego trezan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znate da pijeteDruže, ja sam promašio zgrau u 20im i zaspap u tuđem krevetu. Jebi me vinjsl temme ****![]()

Obni vodlu nre, ja višnju!Ne znate da pijete
Roknuo sam 4 piva, niko ne bi izvalio, normalniji sam nego trezan![]()
Moram zvati drugaRpđes mu je ..
![]()
Kad smo kod mašenja, htedoh onomad da ispričam priču da utešim Snowka.Ja mašim i kad sam trEzna jer noktići![]()
Ja ne kspiram.Kad smo kod mašenja, htedoh onomad da ispričam priču da utešim Snowka.
Rokao sam u međicu jednom jedno pet minuta i nisam izvalio da mašim
Naravno, devojka znala od početka i nije htela da kaže nego se folirala maksimalno da uživa, a ja se ložio još jače.
Posle kad sam i ja provalio, oboje smo umrli od smeha![]()
Ona vikala aaaah, eeeh, uuuuh, ooooh, toooo a ti sve vreme u ćebe eeee moj tiKad smo kod mašenja, htedoh onomad da ispričam priču da utešim Snowka.
Rokao sam u međicu jednom jedno pet minuta i nisam izvalio da mašim
Naravno, devojka znala od početka i nije htela da kaže nego se folirala maksimalno da uživa, a ja se ložio još jače.
Posle kad sam i ja provalio, oboje smo umrli od smeha![]()

Nema nestalo!Iako nemam fetiš na stopala, daj šta daš![]()
Baš ke dekica ispao, gurao u dekicuSmirite se.
Na Pepinoj temi budite fini i bez eksplicitnih priča, mali Heco.![]()

Pobiće nas Herpj sutra jahahajahhahaOpa, msčko![]()
![]()
Meni bilo dobro, šta me brigaOna vikala aaaah, eeeh, uuuuh, ooooh, toooo a ti sve vreme u ćebe eeee moj ti![]()

Dobro da dekica nije bio grub, mislim od grugog materijala, bio bi ranjav.Meni bilo dobro, šta me brigaDobro, nije baš 5 minuta trajalo, preterujem
![]()