Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.522
Šta je tolkaga?Hoćeš da kažeš da je ova toljaga broj 35![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je tolkaga?Hoćeš da kažeš da je ova toljaga broj 35![]()
Kod nas samo hardcore!Kad bi sbi bili pijani, ovi bi nam bili vanils. SNaše društvo je
![]()
Živimo punim plućimaŽivottttt!!!![]()

Sve želje! Samo daaaajKojw želje?![]()
Misliš na moje stopalo?Hoćeš da kažeš da je ova toljaga broj 35![]()
Sve želje! Samo daaaaj
Ma hde zaspali, tek sad drknulo veselje![]()
Ušla da vidim jeste zaspali, a vi življi nego što ste bili kad sam pošla![]()
DaaaaaMisliš na moje stopalo?
Jao, a slušaj ovu, sunce moje koga sada grejeeeeš jao daj da izginem niz basamak!
Ajde, imap 6 sati da se naspavaš. Neću d me ujutru prokčinjep.Ma hde zaspali, tek sad drknulo veselje
A trebala sam lakorari nokte hahhahaha kako bi sad to izgledallo![]()
Nemoj, da ne izlakiraš i posteljinu i ostaloA trebala sam lakirati nokte hahhahaha kako bi sad to izgledalo![]()
Ali pišete ovo fore radiAjde, imap 6 sati da se naspavaš. Neću d me ujutru prokčinjep.Ja lakše ustajem pijan nego zrezan š+
![]()
Koliko god da sam pijan, ne mašim slova 
U krevet pa slušaj! U krevet odmah!Jao, a slušaj ovu, sunce moje koga sada grejeeeeš jao daj da izginem niz basamak!
Ja mašim i kad sam trEzna jer noktićiAli pišete ovo fore radiKoliko god da sam pijan, ne mašim slova
![]()

Taman da izmeša sa onim sladoledomNemoj, da ne izlakiraš i posteljinu i ostalo![]()
Možda se ovde vidi koliki mi jeDaaaaa![]()

Druže, ja sam promašio zgrau u 20im i zaspap u tuđem krevetu. Jebi me vinjsl temme ****Ali pišete ovo fore radiKoliko god da sam pijan, ne mašim slova
![]()
Ozbiljna batinaMožda se ovde vidi koliki mi je![]()