Serpenti
Poznat
- Poruka
- 9.494
Juu, jesi bezobrazan. Lo će te kazniti
Odoh ja sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covjek je procvjetao poslije razvoda braka i zsradio jos vise nego sto je ona azdaja dobila.Jao bre, da nisi drugi Jeff Bezos ?
Dankeschön mein Schatz![]()
![]()
Bravo, sad mi se i kukuruz jede.![]()
Odoh ja sad
![]()
Dođi meni, dam ti ga.Bravo, sad mi se i kukuruz jede.![]()

Ali je ista ta aždaja bila uz njega i kad nije bio to što je danas.Covjek je procvjetao poslije razvoda braka i zsradio jos vise nego sto je ona azdaja dobila.
Bio u Kanadi neki covjek koji je, nakon presude da pola imovine pripadne zeni, uzeo motornu testeru i sve stvari presjekao na polaA zaboravljas u slucaju razvoda da pola imovine muskaraca pripada zeni i djeca idu kod majke?
Joj, ne kompliciraaaj!Romantično
Ne mogu da se ne zapitam, on bi trebao biti muško pa znati otvoriti od klupu?
I on bi vjerovatno pomislio da sam ja alkoholičar? Nije iskuljučeno ni da bih ja za njega pomislila isto?
Vidi se gdje je moj problem![]()

Ne, vec na pravnu stranu.Ovo je diskutabilno. Ovisi od slučaja do slučaja. Mnoge stvari se gube s obje strane.
Usredotočen si na stranu muškaraca, ali osobno znam i primjere gdje su majke ispaštale.
Nema to veze sa spolom, nego je od osobe do osobe.
I dalje ti vidiš neki negativan ishod cijele situacije. Razvod/gubitak imovine/djece..
Zajedno ce da piju do kraja sveta!Kad sjedneš na klupu negdje u parku, iz torbe izvadiš Sobersby sa jednim od svojih živopisnih otvarača kako bi utažila žeđ.
On sjedi pokraj tebe, isto ima sokić, ali nema otvarač. Ti mu velkodušno ponudiš onaj svoj "aviončić". On te pogleda u oči..
Nastavak slijedi nakon reklama.
![]()
Evo me, nosim i piće. Povest ću i @Pepeljuginazlapolusestra da nam ga ima tko otvarati.Dođi meni, dam ti ga.![]()

A zaboravljas u slucaju razvoda da pola imovine muskaraca pripada zeni i djeca idu kod majke?

Koja može oštetiti jednu, kao i drugu stranu.Ne, vec na pravnu stranu.
Vidim nisi juče čitala vic koji je Heroj herojski napisaoBravo, sad mi se i kukuruz jede.![]()

A vidim da je izgleda i bolje da nisam.Vidim nisi juče čitala vic koji je Heroj herojski napisao![]()
ЈојImam kukuruz i somerzbi, izvol'te u salonyyyyy![]()

Ne znam o čemu pišete ali se slažem sa tobom!Koja može oštetiti jednu, kao i drugu stranu.
Kao što ti naslućuješ kako bi tu mogao proći loše, isto tako ti možeš zagorčati i toj osobi o kojoj tako misliš.
Stvar povjerenja.
Vjeruj da jesteA vidim da je izgleda i bolje da nisam.![]()

A pazi kakav je napisao @Arhangel94 e njegov kopiram i pošaljem u pp Kralju crnog humora, ne jednom banovanog zbog vica, sad zamisli kakav je taj koji sam poslala da mu je ovo odgovor na poruku bioHeroj ne postoji. Mi smo ga samo zamislili. Nestat će kad ugasimo tabove. Kao i taj vic.![]()

Izvini ali mene to asocira na to da je nju neki nategao zguza, da izviniš