Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.020
@Lorelaj92, kakvo je u tvojoj vremenskoj prognozi stanje s pelenama?
Mislim ozbiljno, vezano za kišu, je došlo štogod sunca?
Mislim ozbiljno, vezano za kišu, je došlo štogod sunca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tko će bolje voditi sobu punu vodolija, ribica i ostalih morskih plodova od jedne iste takve.![]()
Tko će bolje voditi sobu punu vodolija, ribica i ostalih morskih plodova od jedne iste takve.![]()
Hajde, hajde slobodnoČitavo jutro su mi u glavi stihovi
Treba mi izuzetan
konkretan a i spretan
kad nisam dobra da se
zna ko je lađe kapetan
Za ovo je kriva @Žardinjera![]()
Ali zastooooooo?Nisam znala da ima onih koji se plaše Vodolija.
LEpo je to.![]()
Ja bih vas sve povezao, odvezao do neke litice izasao i pogurao kombi da malo sklizne niz liticu.
Ja bih vas sve povezao, odvezao do neke litice izasao i pogurao kombi da malo sklizne niz liticu.![]()
A koja je mint? Pepermint, supermint@Senna, tirkiznu ti je možda najlakše povezati s mint bojom.
@Lorelaj92, jedan žuti karton piši unaprijed.Ja bih vas sve povezao, odvezao do neke litice izasao i pogurao kombi da malo sklizne niz liticu.![]()
Daj nam slike, možda i da ti pomognemo da neke eliminiraš kad već želiš smanjiti narudžbu.Šta ste sve pisali, naopako
Ja sam u međuvremenu listala Temu i ubacila u korpu pet preslatkih otvarača
Nadam se da ću se do naručivanja unormaliti, jer za šta će mi
ali pogledajte, baš zanimljivih ima![]()
Slobodno, rekao sam da cu izvrsiti sepuku cim postane urednica.@Lorelaj92, jedan žuti karton piši unaprijed.![]()
Ne kaki, nisi mogao da prežališ što su te banovali sa analaSlobodno, rekao sam da cu izvrsiti sepuku cim postane urednica.
Laž!Meni je žao jedino što nisam duže mogoa da ***** dete kretena u njegov nezdrav mozak.Ne kaki, nisi mogao da prežališ što su te banovali sa analanećeš ti niđe
To si izašao iz odrinacije Dr.Zaka pa mrmljaš mrmote?