Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja stalno i za sve proveravam rok upotrebe. Jednom sam bacila kafu a kaže mi sestra neeee kafa nema rok upotrebe, daj je meni. I ja izvadila iz kante i dala joj 🤣
I ulje isto. :lol:

Meni dovoljno da neko kaže da li je istekao, ja sam već na pola puta da bacim u smeće :lol:

Jedino sam pojela čitav takovo bijeli krem kome je istekao rok, ali davno nekad

Valjda sa godinama raste paranoja :lol:

Posle pranja zuba ne treba ispirati usta
Samo ispljunuti pastu.
Ako posle pranja odmah ispiraš usta ne daješ fluoru vremena da ostane na zubima i da prodre u iste i da ih nahrani

I najefikasnije sredstvo za čišćenje zuba je konac

Svi oni water pickovi, četkice i sl sranja su samo bacanje para
Slažem se, tako i radim.

Posle pranja zuba ne treba ispirati usta
Samo ispljunuti pastu.
Ako posle pranja odmah ispiraš usta ne daješ fluoru vremena da ostane na zubima i da prodre u iste i da ih nahrani

I najefikasnije sredstvo za čišćenje zuba je konac

Svi oni water pickovi, četkice i sl sranja su samo bacanje para
Eto, a ja moram da isperem pastu vodom obavezno.

Meni dovoljno da neko kaže da li je istekao, ja sam već na pola puta da bacim u smeće :lol:

Jedino sam pojela čitav takovo bijeli krem kome je istekao rok, ali davno nekad

Valjda sa godinama raste paranoja :lol:
Ja i kad se približi rok trajanja, recimo mesec dana pre, uzmem i bacim. 😂

Kad nam se jedan kolega predstavio gospodu posle nekog vremena dobili smo zadatak da očistomo njegov orman i da izbacimo stvari da se drugi kolega useli.

Između ostalih smo našli i onu crvenu šalicu što sam je ja zadržao ali našli smo i so i šećer iz 2005 godine a kolega umro 2016.

Isti ukus, so slana, šećer sladak i posle 10 god
Jedino se šećer malo skamenio ali dva bacanja na pod i vratio se u rasteesito agregatno stanje

Kad nam se jedan kolega predstavio gospodu posle nekog vremena dobili smo zadatak da očistomo njegov orman i da izbacimo stvari da se drugi kolega useli.

Između ostalih smo našli i onu crvenu šalicu što sam je ja zadržao ali našli smo i so i šećer iz 2005 godine a kolega umro 2016.

Jedino se šećer malo skamenio ali dva bacanja na pod i vratio se u rasteesito agregatno stanje
Šećer kao i med se ne mogu pokvariti, ne može im isteći rok mada moraju naki napisati.

Ja i kad se približi rok trajanja, recimo mesec dana pre, uzmem i bacim. 😂
Bio je neki youtube kanal, moram sutra da vidim ako nađem, pošto je sada jako kasno, gde je neki lik, naučnik šta li, pričao i pokazivao koji su sve proizovodi bezbedni za upotrebu i posle roka

Sad je već 23h pa se moram ejakulisati :prpa:

Zar niste trebali da podelite porodici. Crnjak.

Sa apetitom hidro sta?

Ja sam Sensodine dugo, sad Elmex sensitive I Himalaja crnu.
E ja volim Himalaja mint fresh, osveži lepo.

A ova mi je super, mada ja imam konjske zube svakako, nikad problem sa njima.
BioniqRepair-classic-75ml-USA-sRGB.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back