EvoPrikeMajstoraElektrike
Aktivan član
- Poruka
- 1.077
Znaci koza samo od peoljeca do jeseni daje mlijeko? Zimi je hranis onako bezveze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kozje ima mnogo kraći rok trajanja od kravljeg, koze se sexaju u jesen a porađaju u proljeće i tek tada daju mlijeko (proljeće i ljeto), manje je kupaca-manja isplativost da se neko bavi time.Iznenađena sam, meni se nešto podrazumijeva da bi trebalo uvijek da ga ima.
Nije da kupujemo od malog domaćeg proizvođača, pa da nekad ima, nekad nema.![]()
Prosto tužna i sama pomisao na nevrbopuc
Onda bolje da ga ne stavljaš.![]()
Zimi je hraniš jer je nosećaZnaci koza samo od peoljeca do jeseni daje mlijeko? Zimi je hranis onako bezveze.

To se meni redovno dešavaJao skliznuo mi pramen kose po ramenu, prepala sam se same sebe![]()

Traumatično iskustvo, saosjećamJao skliznuo mi pramen kose po ramenu, prepala sam se same sebe![]()
Pitaj Herojka da ti to srediнаћи ћу начин, ал сад ме мрзи

не зна он то, ал има овде људи који знајуPitaj Herojka da ti to sredi![]()
Daje, ali jadne one, šta sve ljudi rade da planetu prilagode sebiA krava jel daje mlijeko cijele godine?![]()
Ja istoČudi me i to, mislila sam da rade to stalno.![]()

Svira nam muzikaMi nemamo ništa s tim.

Надам се да нису слоновиPrvo edukacija o zekama, sad o kozama..
Šta je sljedeće![]()
Šta je ovo, šta rade? Užas.Daje, ali jadne one, šta sve ljudi rade da planetu prilagode sebi
Propila si se zbog njega!
Dopada mi se kozje mlEko, Zbregovo. Ali ni za to ne bih znala, a ne bih ni pila da ne bi Njega.![]()
To ti prenela ljubavnu poruku od meneUmetničko delo pod nazivom "minimalizam na ljudskoj koži" i umetnik koji pozira pored svog dela
Pogledajte prilog 1772465

Onda nas obmanjujes, pa ti samo seceris ovde hehe.
Dokaz je?

To ti prenela ljubavnu poruku od mene![]()
Tebi žena pored nje ne treba, označila teUmetničko delo pod nazivom "minimalizam na ljudskoj koži" i umetnik koji pozira pored svog dela
Pogledajte prilog 1772465

Pa sad je leto a nema kozijeg mlekaKozje ima mnogo kraći rok trajanja od kravljeg, koze se sexaju u jesen a porađaju u proljeće i tek tada daju mlijeko (proljeće i ljeto), manje je kupaca-manja isplativost da se neko bavi time.