Pepeljuginazlapolusestra
Poznat
- Poruka
- 7.801
Tri puta pokušavam staviti sliku normalno, sad bih ga bacila koliko me iznerviralo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Требало би да јесуHahaha.jesu li prave.

Hahahaha. Epidemija. Realno ja mislim da ne bih kupila da niste vi. Trazimo procenat.Pala sam i ja pod uticaj
ali sam ja uredno kupila, pa poslije pretražila sve i nisam mogla naći otvarač.
Da li sam ponovo izašla da kupim isti? Jesam.
Trenutno me jedino umiruje što mi se boja otvarača uklapa lijepoPogledajte prilog 1772403
Hahahaha. Epidemija. Realno ja mislim da ne bih kupila da niste vi.

Pih sad zelim I kozu ljubimca.Требало би да јесу
Гледао сам неке докуметарице скоро на Анимал планет каналу
да се човек шокира шта све огу и где се пењу.
Можеш да пунишKo puni danas. Paprike. E ja nikad nisam ni paprike ni tikvice, msm ne znam sta se jos puni, vrv ni necu.
Drago mi je da nisam jedinaPala sam i ja pod uticaj
ali sam ja uredno kupila, pa poslije pretražila sve i nisam mogla naći otvarač.
Da li sam ponovo izašla da kupim isti? Jesam.
Trenutno me jedino umiruje što mi se boja otvarača uklapa lijepo![]()

ЕеееееPih sad zelim I kozu ljubimca.

SumLJam da se neki predmeti sami razmnozavaju.Drago mi je da nisam jedina
A za otvarače, maloprije skontah da imam 4 ukupno a ne znam kako. Jedan uz onaj vadičep za vino, i 3 manja, mora da sam kupovala kad sam mislila da sam zagubila.
Taman bih jedan mogla ubacit u neseser, nikad se ne zna kad može zatrebat, isto kao turpija.![]()
Drago mi je da nisam jedina
A za otvarače, maloprije skontah da imam 4 ukupno a ne znam kako. Jedan uz onaj vadičep za vino, i 3 manja, mora da sam kupovala kad sam mislila da sam zagubila.
Taman bih jedan mogla ubacit u neseser, nikad se ne zna kad može zatrebat, isto kao turpija.![]()

Postali smo alkosi![]()
Jesam ja vama pričala da sam pre par godina pisala mejl Rubinu jer jedno vreme nisam mogla da nađem u prodaji svoje omiljeno piće?![]()
Influens forumašiHahahaha. Epidemija. Realno ja mislim da ne bih kupila da niste vi. Trazimo procenat.

SumLJam da se neki predmeti sami razmnozavaju.
Ja sam stavila veto za jedne makazice za nokte I jednu pincetu I onda svi vracaju na mesto I uvek Ima. Cim Ima nekoliko to se rasprsi na sve strane I neeema. Isto I gumice za kosu, loptice za mace (dobro to znam gde su, pas ih jede)...nozici...nozici imaju nozice izgleda.

Postali smo alkosi![]()
Jesam ja vama pričala da sam pre par godina pisala mejl Rubinu jer jedno vreme nisam mogla da nađem u prodaji svoje omiljeno piće?![]()
Ahahahah šta su ti odgovoriliPostali smo alkosi![]()

Ali makar uvek mogu da joj govorim kozo jedna ili jarce moj hahaha. Lakse je znati na cemu si.Ееееее
кад ти овај љубимац збрише
џаба поводац и галама
фуј то !! НЕ !!!
![]()
Ali makar uvek mogu da joj govorim kozo jedna ili jarce moj hahaha. Lakse je znati na cemu si.

Neki smo to odavnoPostali smo alkosi![]()
![]()

Tvoj je baš sladak, volim tu boju, moji su više muškitek poslije sam vidjela tvoju sliku, ja sam samo jednu flašu kupila
Ubaci u neseser, gledam ovaj moj, taman i za samoodbranu moze dobro doći
Dva u jedan![]()