Pobednik79
Aktivan član
- Poruka
- 1.516
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moramo oglas da damo,. traži se naš odbegli kumNaš obni bi dao.
od mene show program i zafrkancijuSta cemo jos da dobijemo?

Vadi sta imas!Tu sam, ovde prisutna.![]()
Raspitaj se da li je Obni ostao sa nekim u kontaktuMoramo oglas da damo,. traži se naš odbegli kum![]()
pre brisanja. Meni je u sećanju da se obrisao sa onog foruma malo vremena nakon našeg pisanja o berzi, u okt2024.

Prilažem de lux luster za useljenjeVadi sta imas!

Da imamo gde da se besimoPrilažem de lux luster za useljenje![]()
Sad kad gazdarica, od sreće, otkine luster zubimaPrilažem de lux luster za useljenje
Već 7 strana, kad pre?![]()

Zapravo za manje od mesec dana. Prvu sam ja otvorio 10.7., a drugu Lo danas, 27 dana kasnijeVidim da ćemo se ovim tempom kroz mjesec dana već seliti na novu temu![]()
Da imamo gde da se besimo
Vredni ljudiPojedini novopeceni clanovi i clanice ispisali za to vreme vise poruka nego ja za 15 godina od kako sam postao clan...

Moja Sanja dominiraPojedini novopeceni clanovi i clanice ispisali za to vreme vise poruka nego ja za 15 godina od kako sam postao clan...

Sad kad gazdarica, od sreće, otkine luster zubima![]()

Visok datum za poklone@Elle
@Memnom
@Van_Helsing
@Kćerka Direktora Cirkusa
@Shadow_woman
Na novoj smo aTresi, izvol'te u salonyyyyy, dajte poklone![]()
Moja Sanja dominira![]()
Brzi prsti, još brži um![]()
Takoe, mi se zalažemo za mrak, mogu sveće eventualno ispod duda, samo moramo da pazimo da se ne samokremirano.Sad kad gazdarica, od sreće, otkine luster zubima![]()

Gori ljubaaaaaaaavTakoe, mi se zalažemo za mrak, mogu sveće eventualno ispod duda, samo moramo da pazimo da se ne samokremirano.
Gori vatraaaaaa sad u namaaaaa![]()