Heroj.Ulice
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Heroj se baš i nije usrećio tom prilikom.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heroj se baš i nije usrećio tom prilikom.![]()
I ja to volim.joj najlepše kad počne da grmi, da se trese nebo i zemlja a ja zasednem na terasu i uživam dok priroda divlja
Evo zove me prijateljica, sprat ispod mene da dođemDođi da grmimo zajedno![]()
Stvarno ignorišeš Lo?Kako lijepo kada ne vidis postove Vodolije.![]()

Kad bude moderator, to nećeš moći.Kako lijepo kada ne vidis postove Vodolije.![]()

Stvarno ignorišeš Lo?
Ok, ja ću tebe!!![]()
tako moja nevenka (majka) pobegne u kupatilo i ne izlazi
Dođite da vas ugostim i tom prilikom da vam sredim sve što je potrebno za brak, ovde je lakše da se slobodno volite.

Postace ona moderator kao sto cu ja postati predsjednik umjesto Dodika.Kad bude moderator, to nećeš moći.
Ali ionako si rekao da ćeš se tada samobanirati ili kako već.![]()
Taman za vrijeme Oktoberfesta. Kad je bal, nek je maskenbal.Dođite da vas ugostim i tom prilikom da vam sredim sve što je potrebno za brak, ovde je lakše da se slobodno volite.![]()

Ma kooo, ćuti, gvirka to šta ja pišem, ovaj ignor je šatro samo za narod.Stvarno ignorišeš Lo?
Ok, ja ću tebe!!![]()

Ma kooo, ćuti, gvirka to šta ja pišem, ovaj ignor je šatro samo za narod.![]()
Fantastična ideja, ona bar ne trpi da piškitako moja nevenka (majka) pobegne u kupatilo i ne izlazi

ne, bolje tokom fetish weekendaTaman za vrijeme Oktoberfesta. Kad je bal, nek je maskenbal.![]()
Boli tebe briga, frizura je unatoč svemu postojana. I da te tresne, ona ostaje na mjestu.Prije sam se bojala grmljavine, sad uživam
Drugarica mi piše kako mora pogasiti sve, a ja na telefonu i laptopu, dok su oboje na punjaču![]()

Ne mogu njih trojica skupa, jedno srce će biti slomljeno@Lorelaj92, pozovi i Snowka, taman da mu nađemo onakvu s kikicama.![]()
Normalno, evo sad mu već kidam živce na sitno.Vjerujem da te već i skunuo. Stavio da bi mogao skrinšotovati samo.![]()

Boli tebe briga, frizura je unatoč svemu postojana. I da te tresne, ona ostaje na mjestu.![]()
Samo srce?Ne mogu njih trojica skupa, jedno srce će biti slomljeno![]()

A postala je i pametnija od šampona, danas sama popravila laptopBoli tebe briga, frizura je unatoč svemu postojana. I da te tresne, ona ostaje na mjestu.![]()