Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 72.853
Pa visok je 200 cm, nek šeta po radnjiOk, na tom se odjelu dame vjerojatno ne zadržavaju baš.
Ali može probati.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa visok je 200 cm, nek šeta po radnjiOk, na tom se odjelu dame vjerojatno ne zadržavaju baš.
Ali može probati.![]()

Ja imam bolju ideju, neka razgleda ženske kupke za intimnu regiju, taman i sebe neka kupa time.

Valjalo bi i njemu da ode u DM.
Tamo je žena koliko ti srce hoće.
Ok, njemu šampon ne možemo preporučiti.
Imate vas dvije što drugo u ponudi reklame?
snowka poslati da kupi uloške i/ili tampone da vidimo kako će to da savladaSnowko u DM-u..![]()

Tako će privući možda i nekog frajera.Ja imam bolju ideju, neka razgleda ženske kupke za intimnu regiju, taman i sebe neka kupa time.![]()
![]()
Uzecu sebi, za slobodu, da izjavim da smo nas dvojica u dubokoj ljubavi i imamo dinamican odnos!jel tako zamišljaš mene i tebe kad legneš da spavaš?
jel se diraš dok maštaš koju ćeš repliku da mi ukradeš?
idi sad kopaj po arhivi pa opet neku glupost okači što sam rekao na analu![]()
snowka poslati da kupi uloške i/ili tampone da vidimo kako će to da savlada![]()
ČestitkeUzecu sebi, za slobodu, da izjavim da smo nas dvojica u dubokoj ljubavi i imamo dinamican odnos!

kao trump i satan jelUzecu sebi, za slobodu, da izjavim da smo nas dvojica u dubokoj ljubavi i imamo dinamican odnos!
какво изненађењеUzecu sebi, za slobodu, da izjavim da smo nas dvojica u dubokoj ljubavi i imamo dinamican odnos!
Ahhakao trump i satan jel
Heroj se baš i nije usrećio tom prilikom.Čestitke![]()

joj najlepše kad počne da grmi, da se trese nebo i zemlja a ja zasednem na terasu i uživam dok priroda divljaJes me strah
Grmi![]()
Dođi da grmimo zajednoJes me strah
Grmi![]()