PRICAONICA-da se bolje upoznamo

ajde malo da prezalogajimo..:)

0000278ac4.jpg

Hvala, Ale, ali ja sam vec rucala :smile:

Nego, moram nesto da reknem, dommino, ja kupila jos cveca :roll: .....i sta cu sad.....gde cu da stavim. ..saksije.....terasa vec puna. :shock: ........eeeeee, ukljucim ti ja malcice mozak........dobro priznajem.......i koja baterija je trebala ;) .......i setim se :idea: ......police su resenje......i tako okacim police, pa na police cvece........milina, eto....bas sam pametna :D .........sad stvarno ne smem vise kupovati.........inace ne gine da na plafon kacim :confused: al ko ce to onda zalivati......trebaju lotre......a, ne....nikako.......pa da se jos skupljaju zabe........ ;)

Kad bi sad znala kako si mi otela rec....ja otisla na pijacu,babi za cvece.....nista po babinoj zelji!!!!!...kaze hoce crveno "ledeno srce".....ja nasla roze....i sta cu dopalo mi se..kupim sebi!!!!...osta baba kratkih rukava...ovaj suknje.....ispade da stalno lazem....ali znam ja babin ukus,ne bi se to njoj dopalo.....'vako....samo ce muz da vice....:shock:....
Nema me,sta cu...ne ljuti se...i sarme sam smotavala....i kraj sezone kiselog kupusa.......;)

dommino?:
Kad bi sad znala kako si mi otela rec....ja otisla na pijacu,babi za cvece.....nista po babinoj zelji!!!!!...kaze hoce crveno "ledeno srce".....ja nasla roze....i sta cu dopalo mi se..kupim sebi!!!!...osta baba kratkih rukava...ovaj suknje.....ispade da stalno lazem....ali znam ja babin ukus,ne bi se to njoj dopalo.....'vako....samo ce muz da vice....:shock:....
Nema me,sta cu...ne ljuti se...i sarme sam smotavala....i kraj sezone kiselog kupusa.......;)

bem ti sarme 8-) na nos mi izadjoše...

dommino?:

e, a jel ti imas jos mesta za cvece......oli ces i ti na plafon ako ustreba........a i ako muz bude viko........a ti se usprentas na lotre i ne moze da te dofati ;) .....i nije ledeno srce.........sigurno si mislila na ledene crvene muskatle.......e take ja imam.......a ti imas znaci rozle...muskatle i....sta da se ljutim bre, i ja sam u frci, bas.........deca oce burek....al ja da mesim......ovaj smotavam.......hm....kako se kaze.....i tako sam .............mislim taj burek pravila.......malo je bio masan.........al pojela deca.......sve su prste lizali ;)
ps.sutra da si isla i kupila crvene ledene muskatle, ako treba ja cu da te podsetim :D

МАНИЈАК:
Ajd kod mene na slatko i kafu, i sitne kolače... i....

..neces mLogo da pricas???O'cem...ako treba, za slatkise bi na kraj sveta....
Nestao mi sladoled....domaci..od sad cu da im spremam onaj koji ne vole...duze ce da potraje..'vako,par dana i neeema....samo im dupe viri iz zamrzivaca...
Nego ajmo malo u setnju..vi's kak lep dan.....tamo na uscu Save u Dunav...prelepo je...

Ta to ti se manta od cveca.......pa samo ovde pisemo, bar ja..........a, da.....malo sam samo svrnula ....da pozdravim one nove ;) .......i.....ma nista.........sad se i meni zamantalo, pa zaboravila sta sam htela da napisem :confused: al, seticu se ja vec........kupicu nove baterije.........da budem intelegentnija........pa cu ti reknem sta sam ono htela ;)

opijum:
Ta to ti se manta od cveca.......pa samo ovde pisemo, bar ja..........a, da.....malo sam samo svrnula ....da pozdravim one nove ;) .......i.....ma nista.........sad se i meni zamantalo, pa zaboravila sta sam htela da napisem :confused: al, seticu se ja vec........kupicu nove baterije.........da budem intelegentnija........pa cu ti reknem sta sam ono htela ;)

PoD Kitno na remont da ides...delove redovno da menjas.....baterije da dopunjavas....vi's 'vako ja mlada i zelena,a vec odlepila...samo ne mogu da se setim zbog cega??????majku mu.....:(

dommino?:
PoD Kitno na remont da ides...delove redovno da menjas.....baterije da dopunjavas....vi's 'vako ja mlada i zelena,a vec odlepila...samo ne mogu da se setim zbog cega??????majku mu.....:(

Mislis???.........pa jes u pravu si.........treba se redovno.......na remont......a sto???......eeee, setila sam se ....pa baterije sam kupila.........al sto su se istrosile :confused: .....eto, sad sam bas sve .....zaboravila :-(

Back